کد خبر: 4283926
تاریخ انتشار : ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۶:۱۴

تقدیم استوارنامه سفیر فلسطین در بلژیک به دو مقام اتحادیه اروپا

سفیر فلسطین در بلژیک، لوکزامبورگ و اتحادیه اروپا استوارنامه‌ خود را به دو تن از مقامات عالی رتبه این اتحادیه تقدیم کرد.

به گزارش ایکنا به نقل از القدس العربی، امل جادو، سفیر فلسطین در بلژیک، لوکزامبورگ و اتحادیه اروپا دیروز سه شنبه نسخه‌ای از استوارنامه‌ خود را به «آنتونیو کاستا»، رئیس شورای اروپا (وابسته به اتحادیه اروپا) و «اورزولا فون در لاین»، رئیس کمیسیون این اتحادیه تقدیم کرد.

این برای نخستین‌بار است که یک سفیر فلسطینی استوارنامه خود را به مقاماتی در این سطح در اتحادیه اروپا ارائه می‌کند و پیش از این استورنامه به مقامات سطوح پایین‌تر تقدیم شده بود.

بنا به اعلام امل جادو در فیس‌بوک مراسم تقدیم استوارنامه سفیر فلسطین در ساختمان اروپای وابسته به شورای اتحادیه اروپا در بروکسل، پایتخت بلژیک برگزار شد.

وی این موضوع را یک سابقه دیپلماتیک تاریخی و گامی رو به جلو در تحکیم روابط دیپلماتیک دولت فلسطین و اتحادیه اروپا توصیف کرد.

امل جادو توضیح داد که پس از این مراسم، مراسم پذیرایی با حضور رؤسای نهادهای اروپایی و تعدادی از کارکنان آنها به همراه مقامات عالی رتبه اتحادیه اروپا برگزار شد.

وی گفت: مقامات اتحادیه اروپا از این حرکت ابراز خرسندی و بر پایبندی طرفین به تقویت گفت‌‌وگو و همکاری در مسائل سیاسی، اقتصادی و بشردوستانه تأکید کردند.

تقدیم این استوارنامه در حالی صورت گرفته است که مخالفت رسمی اتحادیه اروپا با ادامه جنگ و نسل‌کشی رژیم صهیونیستی در نوار غزه افزایش یافته و این نهاد بین‌المللی ورود فوری کمک‌های بشردوستانه به غزه را خواستار شده است.

گفتنی است، امل جادو در اکتبر 2024 نسخه‌ای از استوارنامه خود را به مدیر تشریفات وزارت خارجه بلژیک تقدیم کرد و همچنین رونوشتی از این استوارنامه در 26 نوامبر 2024 به فیلیپ، پادشاه بلژیک تقدیم شد.

انتهای پیام
captcha