به گزارش ایکنا، محمدباقر قالیباف در نطق پیش از دستور خود در جلسه علنی امروز چهارشنبه، هفتم خردادماه، مجلس شورای اسلامی در ابتدا ضمن تشکر از همکاران که اینجانب را به عنوان خادم خود انتخاب کردید، گفت: خود را متعهد میدانم تمام تلاش و توان را بکار بگیرم که مجلس بتواند در حل مسائل مردم و پیشبرد اهداف انقلاب توفیق داشته باشد.
رئیس مجلس افزود: ما وارد سال دوم مجلس دوازدهم شدیم. بنابراین لازم میدانم یکبار دیگر فرازی از پیام مقام معظم رهبری در آغاز به کار مجلس دوازدهم را به خودم و شما برادران و خواهران گرامی یادآوری کنم. ایشان درآن پیام مدبرانه خطاب به ما نمایندگان مردم فرمودند «مجلس باید امید فرین باشد. آرامبخش باشد. برانگیزننده همتها و دعوت کننده به همدلی و برادری در محیط عمومی کشور باشد».
قالیباف افزود: امید است با تأملی عمیقتر در پیام سال گذشته رهبر انقلاب در سال دوم عمر کوتاه مسئولیت خود در جهت تقویت امیدآفرینی و آرامشبخشی در کشور گام برداریم و انشاءالله با همدلی و برادری بیشتر در انجام وظایف اصلی نمایندگی ملت شریف ایران یعنی صیانت از منافع ملی توفیق یابیم.
وی تصریح کرد: مردم به ما به عنوان موکلین خود، چشم امید بستهاند که ضمن حفظ انسجام، بهبود وضعیت اقتصادی کشور و معیشت مردم را در اولویت قرار دهیم و با تقنین و نظارت دلسوزانه به دولت در انجام این اولویت مهم کمک کنیم. از خداوند متعال برای انجام این وظیفه خطیر استعانت میجویم.
رئیس مجلس گفت: خرداد ماهی است که نهضت امام راحل در آن طلوع کرد و با اینکه عمر پربرکت این بزرگمرد تاریخ در همین ماه، غروب کرد اما علم انقلاب او به دست کسی افتاد که با حمایت ملت روز به روز استوارتر به پیش رفت. نهضت نورانی امام (ره) مهر پایان بر استبداد داخلی زد و استقلال و عزت را به سرزمین کهن ایران برگرداند و مبارزهای را با استکبار جهانی آغاز کرد که امروز تأثیر آن در سراسر دنیا مشهود است.
قالیباف در پایان تأکید کرد: مردم از روز اول قیام تا امروز همواره حامی و پشتیبان انقلاب خود بودهاند. تکلیف ما مسئولان در برابر چنین مردم شریفی، این است که کارآمدی دین در اداره جامعه را به اثبات برسانیم و نقاط ضعفی را که خصوصا در حوزه اقتصاد و معیشت زندگی را برای مردم سخت کرده است، با برنامه و تلاش جهادی برطرف کنیم.
انتهای پیام