کد خبر: 4285478
تاریخ انتشار : ۰۹ خرداد ۱۴۰۴ - ۲۱:۴۸

افتتاح 8 پروژه عمرانی در مشاعر مقدسه به منظور تأمین آسایش حجاج

وزیر امور اسلامی عربستان سعودی ضمن بازدید از مساجد مشاعر مقدسه 8 پروژه جدید عمرانی به منظور تأمین آسایش حجاج افتتاح کرد.

به گزارش ایکنا به نقل از الیوم، عبداللطیف آل الشیخ، وزیر امور اسلامی، دعوت و ارشاد عربستان سعودی، دیروز پنجشنبه از مساجد موجود در مشاعر مقدسه منا و عرفات بازدید کرد و طی این بازدید 8 طرح توسعه‌ای و عمرانی را در مسجد نمره در عرفات و مسجد خیف در منا افتتاح کرد.
 
از جمله طرح‌های افتتاح شده، نصب 19 سایبان ـ مشابه سایبان‌های موجود در مسجد النبی(ص) ـ در حیاط مسجد نمره برای کاهش گرما است که دمای هوا را در سایه تا 10 درجه کاهش می‌دهد.
 
همچنین فاز دوم پروژه خنک‌سازی حیاط مسجد نمره با 98 پنکه مه‌پاش (نوعی پنکه که با پاشیدن آب به صورت مه رقیق، هوا را خنک می‌کند) برای خنک کردن فضای محوطه مسجد و حیاط‌های اطراف آن افتتاح شد.
 
افتتاح 8 پروژه عمرانی در مشاعر مقدسه به منظور تأمین آسایش حجاج
 
پروژه دیگر بازسازی مسجد خیف و سرویس‌های بهداشتی مشترک در منا و نصب 57 پنکه مه‌پاش جدید است.
 
این پروژه شامل نصب 70 واحد آب سردکن به گنجایش 1000 لیتر است که در یک ساعت به 140 هزار زائر خدمت‌رسانی می‌کند.
 
همچنین نصب سیستم صوتی، دوربین‌های نظارتی و روشنایی سایبان‌ها که توسط واحد کنترل الکترونیکی مرکزی مدیریت می‌شوند و نصب دستگاه‌های اندازه‌گیری دی‌اکسید کربن برای ایمنی نمازگزاران، از دیگر پروژه‌های جدید بود.
 
ارتقای سیستم تهویه مطبوع در مساجد نمره و خیف و مرمت مسجد نمره شامل تعویض عایق‌ها و مرمت مسجد حجاج در منا نیز از دیگر پروژه‌ها است که با هزینه‌ای بالغ بر 35 میلیون ریال سعودی انجام می‌شود.
 
انتهای پیام
captcha