
به گزارش ایکنا، برگزاری مراسم تشییع شهدای اقتدار در تهران، بازگشت تمامی حجاج به کشور، اعلام عناوین هفته امر به معروف، برگزاری مراسم عزای حسینی در ۲۲۰۰ بقعه، پیوستن ۲۹ بازی محبوب کودکان و نوجوانان به پویش «همه بازی»، بازدید رئیس دانشکده روانشناسی و علوم تربیتی دانشگاه تهران از خبرگزاری ایکنا، هشدار پلیس فتا درباره برنامههای مذهبی جعلی از جمله رویدادهای مهم اجتماعی طی هفته گذشته است.
خبرگزاری ایکنا در راستای رسالت اطلاعرسانی و آگاهیبخشی خود سلسله درسگفتارها، یادداشتها و مصاحبههایی را در رابطه با قیام سیدالشهدا(ع) تهیه و ضبط کرده است که حاوی محتوای جذابی است و میتواند پاسخگوی برخی سؤالات مخاطبان و همراهان همیشگی خبرگزاری ایکنا باشد.
در ادامه این گزارش برخی از این رویدادها، مصاحبهها و یادداشتها را مرور میکنیم.
جلوهگری چهره هزاران پیروز جنگ در تهران
در نخستین روز از هفتهای که گذشت، در تهران ۶۰ شهید اقتدار ایران اسلامی تشییع شدند. فرماندهان و خانوادههایشان در کنار کودکان و مادرانشان و دختران و پسران سرزمینمان در کنار دانشمندان هستهای؛ مثل اجزای یک پیکر کامل در کنار هم؛ مثل ایران. اگر دشمن به چهره ما نگاه کند، در چهره کدام یک از هزاران هزار ایرانی که برای تشییع شهدای اقتدار ملی آمدهاند چهره یک شکست خورده را میبیند؟ چهرهها و قلبهای ما، چهرهها و قلبهای انسانهای پیروز است.
در چهرههای مردم تهران در حالی که رخت سیاه محرم حسین(ع) را بر تن دارند، هیچ نشانی از ضعف و شکست نیست؛ آنها حتی برای برپایی عزا نیز نیامدهاند؛ اگر کسی اینجا برای برپایی عزا آمده بود، صدای شیون و ضجهای بلند میشد؛ اما این دشمنان ما هستند که اکنون با ضجه و ضعف و زبونی در حال دفن کشتههایشان هستند و این ماییم که با عظت و سربلندی شهدایمان را تشییع میکنیم و این دو کار بسیار متفاوت، فرهنگ غنی و هزاران ساله ایران اسلامی را ملموس به جهانیان نشان میدهد.
بازدید دکتر پورحسین از ایکنا
طی هفته گذشته رضا حسینپور، رئیس دانشکده روانشناسی و علوم تربیتی دانشگاه تهران از خبرگزاری ایکنا بازدید کرد و در جریان فعالیتهای خبری و سوژههای اختصاصی ایکنا قرار گرفت. پورحسین ضمن تجلیل از فعالیتهای ایکنا در قالبهای مختلف و بهرهمندی از آموزههای قرآنی برای بهبود سبک زندگی، گفتوگوی مبسوطی با خبرنگار ایکنا داشت که به زودی منتشر میشود.
بازگشت تمامی حجاج به کشور
در حالی که عملیات اعزام زائران ایرانی حج تمتع سال جاری از بامداد دوشنبه ۱۵ اردیبهشت ماه آغاز شده بود، سهشنبه ۱۰ تیرماه با بازگشت آخرین گروه از زائران کشورمان، این عملیات علیرغم لغو پروازهای حجاج به دلیل حمله رژیم صهیونیستی به کشورمان، با موفقیت به پایان رسید.
امسال در مجموع ۸۶ هزار و ۷۰۰ زائر و عوامل اجرایی به سرزمین وحی اعزام شدند و علیرغم اینکه تعداد زائران مسن ما در این دوره بسیار زیاد بود و بیش از هزار و ۱۰۰ نفر بالای ۸۰ سال، هشت هزار و ۵۰۰ نفر بین ۷۰ تا ۸۰ سال و تعداد زائران زیر ۴۰ سال ما بسیار کم بودند، اما خوشبختانه تعداد فوتیها در این دوره ۳۴ نفر بود که نسبت به سال ۱۴۰۲ حدود ۳۰ درصد کاهش یافت و این کاهش نتیجه برنامهریزیهای دقیق در حوزه سلامت و بهداشت بوده است.

این دوره از حج تمتع البته به دلیل حمله رژیم صهیونیستی به کشورمان و لغو همه پروازهای ورودی و خروجی به کشور با چالش جدی مواجه شد و در حالی که پیش از آغاز جنگ فقط ۱۰ هزار نفر به کشور بازگشته بودند، بقیه ۷۶ هزار و ۷۰۰ حاجی کشورمان همچنان در عربستان بودند و باید تمهیدات ویژهای برای بازگشت آنها اندیشیده میشد که با مدیریت و برنامهریزی مسئولان حج کشورمان و همراهی کشور میزبان، بیشتر زائران باقی مانده در عربستان از طریق هواپیما به نزدیکترین فرودگاه عربستان با کشور عراق منتقل شده و از آنجا از طریق اتوبوس وارد عراق شدند و پس از زیارت حرم امام حسین(ع) به کشور منتقل و به شهرهای خود رفتند.
۱۰ راهکار برای حفظ و ارتقای معنویت حج
حجتالاسلام علینقی فقیهی، استاد تمام علوم تربیتی دانشگاه قم در گفتوگو با ایکنا، به تشریح ۱۰ نکته در خصوص روشهای حفظ و ارتقای معنویت کسب شده در حج تمتع توسط حجاج پرداخت و گفت: نکته اول این است که حجاح باید محیط اجتماعی امن برای خود و خانوادههایشان فراهم کنند. حاجی هنگامی که در حال انجام اعمال حج است، در فضای امنی قرار دارد و شرایطی برای او فراهم شده است که با نیت و احساس اطاعتی که از خدای متعال دارد، برای رسیدن به قرب الیالله عمل میکند؛ حاجی بعد از بازگشت نیز باید تلاش کند همین شرایط را ایجاد کند.
وی ادامه داد: حاجی در حج یاد میگیرد که در جمع کثیر مردم، به فکر عملکرد و مسئولیت خود باشد. یعنی مجموعه اعمال حج را دیگران انجام میدهند و خود حاجی نیز علاوه بر اینکه دیگران را میبیند، به فکر درست انجام دادن اعمال خود نیز هست. حرکات دیگران او را مجذوب خودش نمیسازد که از اعمال خودش باز بماند. پس از اعمال حج نیز حاجی به این مهم باید توجه کند که عوامل محیطی و اجتماعی نباید حاکم بر رفتار فرد شود، یعنی حاجی در عین اینکه رابطه مطلوب با دیگران دارد، باید ببیند که در هر شرایط و محیطی چه وظیفهای دارد؛ در جایی وظیفه امر به معروف است، در جایی وظیفه نهی از منکر است و .... در این صورت است که میتواند ارتقای معنوی و قرب الی اللهی را که کسب کرده، حفظ کند و بلکه آن را بالاتر هم ببرد.
متن کامل مصاحبه را
اینجا بخوانید.
استنادات قرآنی امام حسین(ع)
حجتالاسلام علیرضا قبادی، جامعهشناس و کارشناس دین به مناسبت ایام ماه محرم یادداشتهایی با محور «استنادات قرآنی امام حسین(ع)» تهیه و منتشر میکند که طی هفته گذشته شمارههایی از آن منتشر شد. وی در بخشی از یادداشت نخست با عنوان «واکنش امام حسین(ع) به درخواست بیعت یزید» آورده است؛ برای بررسی و تحلیل استنادات قرآنی گاهی ناچار میشویم تا به رخداد و وقایع تاریخی مرتبط با استناد نیز اشارهای داشته باشیم تا هم ارتباط میان متن و فرامتن برقرار شود و هم به فهم بهتر مخاطبان کمک کند. یکی از استنادات قرآنی معروف و مشهور و البته پرمعنا و مفهوم در کلام حسین بن علی(ع) استناد به بخشی از آیه ۱۵۶ سوره بقره است که برای همه مخاطبان آشناست.
عناوین هفته احیای امر به معروف اعلام شد
حجتالاسلام مسعود تاتلاری، سخنگو و مدیر ادارهکل فرهنگی ستاد امر به معروف و نهی از منکر شعار محوری و همچنین عناوین روزانه هفته احیای امر به معروف و نهی از منکر را که با در نظر گرفتن مسائل روز و نیازهای جامعه طراحی شدهاند اعلام و اظهار کرد: نظر به وقایع هفتههای اخیر و جنگی که مردم ایران با سربلندی از آن بیرون آمدند، تلاش ستاد امر به معروف برای این بوده تا مقاومت و ایستادگی در برابر استکبار جهانی، در شعارهای هفته احیا لحاظ شوند.
وی با بیان اینکه شعار محوری امسال هفته احیای امر به معروف و نهی از منکر، «امر به معروف و نهی از منکر، قیام حسینی، انسجام اجتماعی» است، اظهار کرد: عنوان روز شنبه ۷ تیر «فسادستیزی، صیانت از حقوق عامه»، ۸ تیر «پوشش و حیا، خانواده متعالی»، ۹ تیر «صرفهجویی آب و انرژی، جامعه پایدار» و ۱۰ تیر «نظارت همگانی، سلامت اجتماعی» است. برای روز ۱۱ تیر، عنوان «نهضت حسینی، گسترش فرهنگ ایثار و شهادت»، روز ۱۲ تیر عنوان «بصیرتافزایی، جامعه بیدار»، روز ۱۳ تیر عنوان «فرزندآوری، جامعه جوان پویا» در نطر گرفته شده است.
تربیت نسل حسینی
کودکان و نوجوانان ما باید بدانند، همانگونه که امام حسین(ع) در برابر یزید زمانش تسلیم نشد، آنها نیز باید در مقابل ظلم صهیونیستها و استکبار جهانی مقاومت کنند. تجاوزگریهای رژیم صهیونیستی نشان میدهد که دشمن از هیچ تلاشی برای تضعیف ملت ایران فروگذار نخواهد کرد. تنها راه مقابله با این توطئهها، تربیت نسل آگاه، مومن و شجاعی است که مانند یاران اباعبدالله (ع) در میدانهای دفاع از میهن و آرمانهای اسلامی حاضر باشند. نسل حسینی امروز، سربازان مقاومت فردا هستند که با ایمان و استقامت، صهیونیستها را به زبالهدان تاریخ خواهند سپرد.

فائزه پریشان، دانشآموخته روانشناسی تربیتی و روان درمانگری در راستای تربیت نسل حسینی در ایام ماه محرم درسگفتارهایی را به صورت روزانه به مخاطبان و همراهان خبرگزاری ایکنا ارائه میکند که بخش نخست آن با عنوان «چگونه ایثار سالم را به کودکان بیاموزیم» است. در بخشی از این یادداشت آمده است؛ اگر کودک ما یاد بگیرد که برای گرفتن تأیید یا جلوگیری از خشم والدینش، همیشه بدهد و ببخشد (حتی اگر نخواهد)، این نوع ایثار از سر اضطراب، گناه یا نادیده گرفتن خود شکل میگیرد، نه از قدرت و آزادی درونی و ناسالم است. مثلاً جملاتی مانند «اگر ببخشم، آدم خوبیام، وگرنه آدم بد و خودخواهیام»، «همیشه باید دیگران را خوشحال کنم، حتی اگر خودم ناراحت باشم» و «همیشه باید وسایلم را بدهم تا دوستانم مرا دوست داشته باشند.» اینها نمونههایی از ایثار ناسالم هستند. بنابراین، وظیفه ما در تربیت کودک، پرورش ایثار سالم است؛ یعنی کودک بتواند هم احساسات خود را بشناسد، هم احساسات دیگران را درک کند و از روی احساس امنیت درونی و عشق واقعی ایثار کند، نه برای نجات دیگران یا حذف خودش.
میزبانی ۲۲۰۰ بقعه از عزاداران حسینی
حجتالاسلام غلامرضا عادل، معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان اوقاف با بیان برنامههای سازمان اوقاف در ایام ماه محرم و صفر با اشاره به پیوند نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران با فرهنگ عاشورا و مسیر خونین حضرت سیدالشهدا(ع) گفت: دشمنی استکبار و صهیونیست جهانی با این خط فکری، ایجاب میکند ما در مجموعه اوقاف، با تمام ظرفیت در جهت تعظیم شعائر حسینی و برپایی باشکوه مراسم ایام محرم و صفر، اقدامات جدی داشته باشیم.
معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان اوقاف با اشاره به برگزاری دو طرح محوری «بصیرت عاشورایی» و «شمیم حسینی» در بقاع متبرکه، تصریح کرد: ویژهبرنامه بصیرت عاشورایی از ششم تیرماه آغاز شده و تا دوم شهریورماه در بیش از ۲۲۰۰ بقعه متبرکه کشور ادامه خواهد داشت. در این طرح، مجموعهای از برنامههای فرهنگی، سخنرانی، مداحی، پاسخ به شبهات، محافل عزاداری اجرا میشود. در طرح شمیم حسینی نیز با بهرهگیری از منابع موقوفات مرتبط با حضرت سیدالشهدا (ع)، به ۱۰ هزار هیئت مذهبی مساعدت، اقلام غذایی و فرهنگی میان هیئات مذهبی و مردم و ۱۰ میلیون وعده اطعام بین عزاداران توزیع میشود.
سیلی دشمن از رزمندگان اسلام، برگرفته از مکتب عاشورا بود
یکی از وظایف مداحان و ذاکران اهل بیت(ع) در ایام عزاداری سیدالشهدا (ع)، ترویج و تبیین اهداف امام حسین(ع)، اسلام راستین و پیامهای کربلا است. تجاوز رژیم غاصب صهیونیستی به ایران اسلامی در آستانه ماه محرم، مسلماً وظایف مداحان و ذاکران را نسبت به گذشته سنگینتر میکند. ذاکران اهل بیت(ع) باید ضمن تبیین اهداف عاشورا مردم را بیش از پیش به انسجام بیشتر و وحدت کلمه زیر پرچم ولایت سوق دهند. ایکنا در رابطه با وظایف امروز مداحان و ذاکران اهل بیت (ع) در زمینه ایجاد شور حسینی و همبستگی اجتماعی در برابر دشمنان ایران اسلامی، به گفتوگو با مصطفی خورسندی، رئیس سازمان بسیج مداحان و هیئتهای مذهبی کشور پرداخته است.

وی معتقد است؛ امروز دشمن به دنبال این است که فضای معنوی شهرهای ایران اسلامی را کمرنگ کند؛ چراکه سیلی دشمن از رزمندگان اسلام، برگرفته از مکتب عاشورا و مذهب تشیع بود. این سیلی از سوی کسانی بر گونه دشمن زده شد که در راستای مسیر، روش و سیره امام حسین(ع)، ایستادگی در مقابل ظلم را تحت شعار «هیهات من الذله» آموختهاند. روحیه شهادتطلبی از دستگاه سیدالشهدا(ع) به شیعیان القا شده است و امروز باید این روحیه شهادتطلبی و ایثار و ایستادگی به همان صورت که ۷۲ نفر شهدای کربلا در برابر ۳۰ هزار سپاهی یزید ملعون ایستادگی کردند، از سوی مداحان و ذاکران به جامعه و هیئتهای عزاداری منتقل شود. امروز نیز یک جامعه محدود در برابر جمع کثیری از دشمنان خدا ایستادهاند و از آرمانهای سرزمین خود دفاع میکنند.
متن کامل مصاحبه را
اینجا بخوانید.
نامگذاری رسمی شهدای کشور به نهادی جامع و مسئول سپرده شود
رضا معممیمقدم، مدیرکل فرهنگی و اجتماعی سازمان اوقاف و امور خیریه، در گفتوگو با خبرنگار ایکنا، درباره تعدد نامها و عناوین بهکار رفته برای شهدای حمله رژیم تروریستی صهیونیستی اظهار کرد: در روزهای اخیر شاهد بهکارگیری عناوین متعددی مانند «شهدای اقتدار ملی»، «شهدای مدافع وطن»، «شهدای مقاومت»، «شهدای عزت ملی»، «شهدای امنیت و اقتدار»، «شهدای عزت و شرافت»، «شهدای وطن» و «شهدای حمله رژیم تروریستی» برای ارج نهادن به مقام شامخ شهدای حمله رژیم صهیونیستی بودهایم.
وی در ادامه سخنان خود افزود: هر چند این القاب نشانه احترام و تجلیل است، اما تشتت و تعدد آنها سؤال مهمی را مطرح میکند که چرا هیچ نهاد یا سازمان مسئول و مشخصی اقدام به نامگذاری واحد و رسمی این شهدای عزیز نکرده است؟ وقتی قرار است این نامها نقش فرهنگسازی، گرامیداشت و حفظ یاد شهدا را ایفا کنند، پراکندگی در عناوین ممکن است به سردرگمی مخاطب و کاهش اثرگذاری پیام منجر شود. این موضوع به نوعی مانع انتقال یک پیام منسجم و جامع درباره جایگاه و ارزشهای شهدای والامقام میشود.
آموزش مردم در مساجد برای مواجهه با بحرانها
محمدجواد عزتی وظیفهخواه، رئیس سازمان داوطلبان جمعیت هلال احمر در گفتوگو با ایکنا، از تداوم فعالیت خط مشاوره «۴۰۳۰» با هدف ارائه مشاوره رایگان روانشناسی به هموطنانمان خبر داد و گفت: برآورد و پیشبینی ما این است که تبعات حملات صورت گرفته دامنهدار است، بر همین اساس سامانه مشاوره ۴۰۳۰ فعالیت خود را ادامه میدهد. البته پس از اعلام آتشبس تعداد تماسهای صورت گرفته با این خط کاهش یافته و به همین دلیل تعداد مشاوران فعال ما نیز کاهش پیدا کرده است، اما در صورتی که تعداد تماسها افزایش پیدا کند، تعداد مشاوران فعال نیز افزایش داده میشود.
وی از فعالیت ۲۴ ساعته مشاوران در خط مشاوره ۴۰۳۰ نیز خبر داد و گفت: در مجموع هزار و ۳۷۷ مشاور در سامانه ما اطلاعات خود را ثبت کردهاند، اما تعداد مشاوران ما بیش از این تعداد است.
عزتی با اشاره به اینکه متأسفانه مردم کشور ما در زمان حملات هوایی خطرناکترین کار ممکن یعنی حضور در کنار پنجرهها، پشت بامها و بالکنها را انجام میدادند، گفت: باتوجه به کم بودن اطلاعات مردم نسبت به نحوه مراقبت از خود در حملات موشکی و هوایی این اتفاقها میافتاد. البته بخشی نیز به دلیل انتشار فیلمهای واقعی و یا ساختگی در فضای مجازی بود و مردم خیال میکردند به آسانی و سادگی میتوانند با حضور در پشت بامها و کنار پنجرهها حملات را تماشا کنند، اما به تدریج براساس اتفاقاتی که رخ داد رفتارها نیز تغییر کرد.
عوامل تشدید اضطراب در کودکان و نقش کنترلی خانواده
یادگیری تکنیکهای مدیریت استرس در بحرانها نه تنها به حفظ سلامت روان کمک میکند، بلکه توانایی ما برای تصمیمگیریهای منطقی و کنار آمدن با شرایط دشوار را افزایش میدهد. خبرگزاری ایکنا در گفتوگو با بهروز نظری، عضو هیئت علمی جهاددانشگاهی تهران و معاون آموزشی پژوهشی پژوهشکده مطالعات توسعه به بررسی راهکارهای عملی برای کنترل استرس در موقعیتهای بحرانی پرداخته است.
نظری در این زمینه معتقد است: کودکان نیازمند آرامش و حمایت والدین هستند. متأسفانه گاهی والدین خود برای دستیابی به آرامش به مکانیسمهای ناسالم مانند مصرف الکل یا کافئین زیاد روی میآورند. اینکه بتوانیم آرام باشیم، این آرامش به اطرافیان و فرزندانمان نیز منتقل میشود. رفتارهایی مانند خودانتقادیهای بیش از حد، یعنی خود یا دیگران را مقصر دانستن، اضطراب را افزایش میدهد، بنابراین باید واقعبین باشیم و نسبت به مسائل خودمان شناخت داشته باشیم و آنها را بزرگ نکنیم. دلداری همدیگر و همدلی با هم، شبکه حمایتی عاطفی ایجاد میکند که فضای آرامشبخشی را ایجاد میکند.

وی ادامه داد: والدین و مربیان نباید احساسات دانشآموزان را نادیده بگیرند. ایجاد فضایی امن برای بیان احساسات و نگرانیهای کودکان بسیار مهم است. خواب کافی دانشآموزان نیز حائز اهمیت است و والدین در این زمینه نظارت کافی داشته باشند. همچنین باید موقعیتهایی فراهم شود تا دانشآموزان بتوانند حرف بزنند و درباره موقعیتهای استرسی خود را بیان کنند و یا میتوان به آنها آموزش داد تا علائم هشداردهنده اضطراب خود را تشخیص دهند و یا تکالیف را طوری تنظیم کرد که اضطراب دانشآموزان را کاهش دهد. ارتباط مناسب بین والدین و معلمان و مربیان نیز حائز اهمیت است. استفاده از ابزارهایی مانند نقاشی یا نمایش با عروسکها میتواند به کودکان کمک کند احساسات خود را بروز دهند.
متن کامل مصاحبه را
اینجا بخوانید.
الزامات سیاستگذاری فرهنگی در دوران دیجیتال
الزامات سیاستگذاری فرهنگی در دوران دیجیتال موضوع بسیار مهمی است که به ویژه در دنیای امروزی که دنیای دیجیتال است، باید مدنظر مسئولان باشد تا بتوان از این فناوری به بهترین نحو استفاده کرده و زمینه را برای توسعه کشور در این عرصه فراهم کرد.
سیدصادق پژمان، کارشناس و پژوهشگر اقتصاد فرهنگ، در رابطه با موضوع نحوه سیاستگذاری فرهنگی در دوران دیجیتال یادداشتی را منتشر کرده است که در بخشی از آن آمده است؛ واقعیت این است که حکمرانی و سیاستگذاری فرهنگی در ایران همچنان بیش از آنکه ناظر به منطق پلتفرمی باشد، در چارچوب نهادهای رسمی و سنتی تعریف میشود. در مواجهه با شتاب تحولات فناورانه و قدرتیابی پلتفرمها در عرصه فرهنگ، فقدان درک نهادی از جایگاه پلتفرمها، ضعف سازوکارهای تنظیمگر و بیتوجهی به سازگاری میان سیاستهای فرهنگی و ساختارهای پلتفرمی، چالشهای جدی برای حکمرانی فرهنگی ایجاد کرده است. برای درک عمیقتر پدیدهی پلتفرمیشدن فرهنگ، نخست باید به مفهوم «پلتفرم» با نگاهی تحلیلی و دقیق نگریست. بر پایهی یکی از تعاریف مطرح شده توسط وندایک، نویسنده کتاب معروف و تأثیرگذار جامعه پلتفرمی، «پلتفرمها از طریق داده تغذیه میشوند، بهواسطهی الگوریتمها و رابطها سازماندهی و خودکارسازی میشوند، روابط مالکیت آنها بر مبنای مدلهای تجاری شکل میگیرد و رسمیت مییابد و از طریق توافقنامههای کاربر اداره میشوند».

متن کامل یادداشت را
اینجا بخوانید.
هشدار پلیس فتا درباره برنامههای مذهبی جعلی
برنامههای مذهبی جعلی ممکن است با ظاهری فریبنده و با عنوان نرمافزارهای مفید مانند قرآنهای الکترونیک، ادعیه یا اذانگوها در فروشگاههای نرمافزاری منتشر شوند، اما در واقع حاوی بدافزارهایی باشند که اطلاعات کاربران را سرقت یا دستگاه آنها را آلوده میکنند.
پلیس فتا در این زمینه به کاربران هشدار داد و اعلام کرد: این برنامهها معمولاً با وعدههای جذاب مانند دسترسی رایگان به محتوای مذهبی، کاربران را فریب داده و پس از نصب، به حریم خصوصی آنها نفوذ کرده یا باعث نمایش تبلیغات اجباری میشوند. این برنامهها حاوی بدافزار برای سرقت اطلاعات مالی و خصوصی بوده و یا حتی ممکن است جاسوسافزاری با هدف دسترسی به اطلاعات شما، موقعیت مکانی، فایلها و حتی دوربین گوشی شما باشد.
برای جلوگیری از این خطرات، کاربران باید فقط از منابع معتبر مانند فروشگاههای رسمی برنامهها دانلود کنند، نظرات دیگر کاربران را بررسی و از نرمافزارهای امنیتی معتبر استفاده کنند. فایلهایی که در کانالها، گروهها یا صفحات مشکوک منتشر میشود، میتواند امنیت گوشی را بهکلی از بین ببرند.
۲۹ بازی محبوب کودکان و نوجوانان به پویش «همه بازی» پیوستند
براساس آخرین آمار ارائه شده، تاکنون ۱۸ استدیوی بازیسازی در پویش ملی «همهبازی» مشارکت کرده و نصب ۲۹ بازی و خرید درون برنامهای این بازیها به مدت یک ماه در فروشگاههای مجازی عرضه بازی، رایگان شده است.
«پر سلاح»، «شهر قشنگ»، «پیکسی»، «انتقام کرگدن»، «فیکولند»، «شاهین»، «منچ باز»، «شبهای مافیا»، «زودیاک»، «بازی ورسز»، «گل مراد»، «بزن بهادر»، «تاس و تخت»، «آچمز»، «منچ آنلاین»، «بازم بازی»، «پرسیتی»، «فروت کرفت»، «جی تی کلاب»، «پول توشه»، «کلاسیک ریسینگ»، «رویای شیدا»، «نیوسیتی»، «منچ مستر»، «فودی مچ»، «پسرخوانده»، «باغ نگار»، «بولدی و بوبامزی» اسامی ۲۹ بازی هستند که علاقهمندان میتوانند با شرکت در این پویش از آنها استفاده کنند.
علاوه بر این بنیاد ملی بازیهای رایانهای با همکاری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، شبکه امید سیما و جمعی از سازمانها و نهادهای فرهنگی و رسانهای از جمله خبرگزاری ایکنا اقدام به برگزاری پویش ایران برنده بازی ویژه بازیهای مقاومت کرده است که علاقهمندان برای شرکت در این پویش میتوانند به نشانی hamebaazi.ir مراجعه کنند.
انتهای پیام