کد خبر: 4295442
تاریخ انتشار : ۳۰ تير ۱۴۰۴ - ۰۹:۳۷

پاپ خواستار پایان دادن به وحشیگری جنگ و مجازات جمعی در غزه شد

پاپ لئو چهاردهم، پاپ واتیکان، با ابراز تأسف عمیق خود از حمله هوایی اسرائیل به تنها کلیسای کاتولیک در نوار غزه، خواستار پایان دادن به «وحشیگری جنگ» شد.

به گزارش ایکنا به نقل از مرکز اطلاع‌رسانی فلسطین، این اظهارات پس از آن بیان شد که در حمله روز پنجشنبه به مجموعه کلیسای خانواده مقدس در شهر غزه، سه نفر کشته و تعدادی دیگر، از جمله کشیش، زخمی شدند.

پاپ گفت: «من از جامعه بین‌المللی می‌خواهم که به قوانین بشردوستانه و تعهد به حفاظت از غیرنظامیان احترام بگذارند و از مجازات جمعی، استفاده بی‌قید و شرط از زور و تحمیل آوارگی اجباری مردم جلوگیری کنند.»

پیش از این، جنبش مقاومت اسلامی(حماس) بمباران کلیسای صومعه لاتین در غزه توسط اشغالگران اسرائیلی را محکوم و اعلام کرده بود که این اقدام «جنایت جدیدی علیه عبادتگاه‌ها و آوارگان است.»

این جنبش در بیانیه‌ای اعلام کرد که هدف قرار دادن کلیسا توسط اشغالگران «در چارچوب جنگ همه‌جانبه برای نابودی مردم فلسطین در تمام اجزای آن» صورت می‌گیرد.

کاخ سفید نیز اعلام کرده بود که دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، در تماس تلفنی با بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل، «نارضایتی» خود را از این حمله ابراز کرده است.

به گفته سخنگوی کاخ سفید، ترامپ این حادثه را «اشتباهی بزرگ» توصیف کرد و از نتانیاهو خواسته است تا بیانیه‌ای رسمی صادر کند و توضیح دهد که چه اتفاقی افتاده است.

انتهای پیام
captcha