کد خبر: 4298923
تاریخ انتشار : ۱۸ مرداد ۱۴۰۴ - ۰۹:۳۷
پزشکیان در بازدید از بخش‌های مختلف شبکه خبر

رسانه‌ها نقش مهمی در تقویت وحدت دارند

رئیس‌جمهور کشورمان به مناسبت روز خبرنگار در بازدید از شبکه خبر با تأکید بر اینکه مردم ایران در جنگ ۱۲ روزه با وجود تفاوت‌های سلیقه‌ای و اختلاف‌نظرها، متحدانه از کشور دفاع کردند، گفت: رسانه‌ها به جای بزرگ‌نمایی اختلافات و تبدیل آنها به شکاف، باید آنها را به‌عنوان یک امر طبیعی معرفی کنند و بر این نکته تأکید داشته باشند که در کنار اختلاف سلیقه‌ها، اصول و آرمان‌های مشترکی وجود دارد که همه ما بر سر آن متحدیم.

رسانه‌ها نقش مهمی در تقویت وحدت دارندبه گزارش ایکنا، مسعود پزشکیان رئیس‌جمهور کشورمان، صبح امروز، شنبه ۱۸ مردادماه، به مناسبت روز خبرنگار و در جریان بازدید از بخش‌های مختلف شبکه خبر با اشاره به نقش رسانه‌ها در حوادث اخیر و جنگ 12 روزه گفت: دشمن تصور می‌کرد با اقدامات خود، جریان اطلاع‌رسانی را متوقف می‌کند. آنها فرماندهان ما، دانشمندان ما و حتی نیرو‌های انتظامی را هدف قرار دادند تا با ایجاد ناامنی و هرج و مرج، کشور را دچار آشوب کنند؛ اما بلافاصله فرماندهان جایگزین شدند، مدیریت‌های علمی ادامه یافت و صداوسیما حتی یک لحظه هم از فعالیت خود دست نکشید.

وی افزود: رسانه ملی نه‌تنها فعالیت خود را متوقف نکرد، بلکه با پیام‌ها، جلسات، گفت‌و‌گو‌ها و نمایش تصاویر از صحنه‌ها، نفوذ و صداقت خود را بیش از گذشته نشان داد. این همراهی مردم و مشارکت آنها در پیام‌رسانی، باعث شد صهیونیست‌ها وادار شوند بپذیرند که نمی‌توانند به اهدافشان برسند. این اقدامات کار آمریکا بود که با عوامل خود، می‌خواست کشور ما را به سمت اهداف و نیت‌های شومش سوق دهد، اما تلاش رسانه‌ها، فرماندهان ارتش، سپاه، نیروی هوایی، پدافند و دیگر بخش‌ها، دشمن را وادار کرد، دست از تجاوز بردارد. آنها به ظاهر ادعای پیروزی کردند، ولی واقعیت این است که پیروزی از آن ملت ایران و مقاومت شکل‌گرفته بود.

پزشکیان با بیان مشاهدات خود از حمایت مردمی در روز‌های اخیر اظهار کرد: برای من غیر قابل تصور بود که در خیابان افرادی را ببینم که با وجود تفاوت‌های ظاهری و حتی عقیدتی، با پلاکارد‌هایی مانند «جانم فدای رهبر» از کشور و رهبری دفاع می‌کردند. حتی دختران بی‌حجابی که شاید ما دیدگاه متفاوتی نسبت به آنها داشته باشیم، در این روز‌ها پشت رهبری و ایران ایستادند و از تمامیت ارضی و فرهنگ کشور دفاع کردند.

وی تأکید کرد: باید بپذیریم که در جامعه تفاوت سلیقه و دیدگاه وجود دارد و نباید این تفاوت‌ها را دشمنی تلقی کنیم یا برچسب بزنیم. تلاش کنیم تا بر نقاط مشترک تمرکز کنیم و در عین اختلاف‌نظر، در مسائل ملی هم‌صدا باشیم. حوادث ۱۲ روز اخیر نشان داد که مردم، فارغ از اختلافات، برای دفاع از ایران ایستاده‌اند؛ حتی کسانی که شاید در گذشته با آنها برخورد شده یا به زندان افتاده بودند، در این روز‌ها پای ایران و آرمان‌های ملی ماندند.

رئیس‌جمهور کشورمان با اشاره به همبستگی ملی در حوادث اخیر اظهار کرد: قرار نیست اگر در موضوعی به توافق نرسیدیم، یکدیگر را دشمن بدانیم یا بگوییم خط ما جداست. رسانه‌ها می‌توانند این تفاوت‌ها را شفاف بیان کنند تا مشخص شود داشتن ایده یا سلیقه متفاوت به معنای دشمنی یا بی‌اعتنایی به طرف مقابل نیست. بسیاری از سوءتفاهم‌ها، چه در خانواده و چه در جامعه، از همین نکات ساده شکل می‌گیرد، در حالی که اگر بپذیریم اختلافات طبیعی است و در کنار آن بر اشتراکات تکیه کنیم، می‌توانیم هم‌زیستی بهتری داشته باشیم.

وی ادامه داد: در هر جامعه‌ای، حتی در خانواده، ممکن است اعضا درباره سبک زندگی، پوشش یا انتخاب‌های شخصی اختلاف داشته باشند، اما این اختلاف‌ها نباید به تقابل تبدیل شود. رسانه‌ها و خبرنگاران باید این فرهنگ را ترویج دهند که دعوا‌ها به گفت‌و‌گو تبدیل شود و اختلاف‌ها تحمل شود. اگر این نگاه در جامعه تقویت شود، هم انسجام خانوادگی و هم وحدت ملی افزایش می‌یابد.

رئیس‌جمهور تأکید کرد: رسانه‌ها به جای بزرگ‌نمایی اختلافات و تبدیل آنها به شکاف، باید آنها را به‌عنوان یک امر طبیعی معرفی کنند و بر این نکته تأکید داشته باشند که در کنار اختلاف سلیقه‌ها، اصول و آرمان‌های مشترکی وجود دارد که همه ما بر سر آن متحدیم. با پذیرش این واقعیت، می‌توانیم برای ایران و سربلندی کشور تلاش کنیم.

گزارش از سمیرا انصاری

انتهای پیام
captcha