کد خبر: 4307146
تاریخ انتشار : ۰۴ مهر ۱۴۰۴ - ۱۵:۵۲

روز جهانی همبستگی با خبرنگار فلسطینی؛ فرصتی برای بازگویی رنج خبرنگاران در غزه

فدراسیون بین‌المللی روزنامه‌نگاران امروز(26 سپتامبر) را روز جهانی همبستگی با خبرنگار فلسطینی نام‌گذاری کرده است تا فرصت مناسبی برای بازگو کردن رنج و دشواری‌های خبرنگاران در غزه فراهم آید.

به گزارش ایکنا؛ به نقل از العالم، جنگ و نسل‌کشی رژیم صهیونیستی در غزه همچنان ادامه دارد، با این حال خبرنگاران فلسطینی با وجود تمامی تهدیدات مداوم و هدف قرار گرفتن توسط نظامیان ارتش اشغالگر صهیونیستی، رسالت خود در پوشش خبری وقایع و حوادث را متوقف نکرده‌اند.

تاکنون بیش از ۲۵۱ خبرنگار در این جنگ نسل‌کشی رژیم صهیونیستی علیه مردم بی‌دفاع غزه به شهادت رسیده‌اند که از جمله آن‌ها، می‌توان از شهید رسمی سالم، خبرنگار شبکه العالم نام برد.

رژیم صهیونیستی با هدف جلوگیری از افشای جنایات خود در غزه، همچنان خبرنگاران فلسطینی را تعقیب و هدف ترور نظامیان خود قرار می‌دهد.

شایان ذکر است که این اقدامات، بخشی از سیاست سرکوب رسانه‌ای است که با هدف پنهان کردن ابعاد واقعی نسل‌کشی در غزه انجام می‌شود.


بیشتر بخوانید:


فعالان رسانه‌ای فلسطینی به مناسبت روز جهانی همبستگی با خبرنگار فلسطینی در گفت‌وگو با باسل خیرالدین، خبرنگار شبکه خبری العالم در غزه خواستار ایجاد جنبشی واقعی از سوی همه خبرنگاران و رسانه‌های جهان شدند تا با اعمال فشار بر رژیم صهیونیستی، اجازه ورود خبرنگاران خارجی به غزه را فراهم کنند.

اصحاب رسانه در غزه معتقدند که تنها با حضور رسانه‌های بین‌المللی می‌توان ابعاد واقعی نسل‌کشی در غزه را به مردم جهان نشان داد.

خبرنگاران فلسطینی با اشاره به اینکه آنها نیز همانند مردم غزه، آواره و گرسنه هستند و همان دردها، ترس‌ها و آسیب‌های جنگ را تجربه می‌کنند؛ تأکید کردند: ما خواستار همبستگی واقعی هستیم، نه شعارها و عبارات زیبا. همبستگی با ما باید فراتر از کلمات باشد و به اقدامات عملی تبدیل شود.

خبرنگاران فلسطینی تأکید کردند که با وجود تمام سختی‌ها و خطرات، از رسالت خبری خود دست نمی‌کشند وهمچنان به پوشش واقعیت‌ها در جنگ نسل‌کشی غزه ادامه می‌دهند.

در حالی که موج جهانی همبستگی با مردم غزه گسترش می‌یابد، نظامیان رژیم صهیونیستی همچنان در صدد ترور خبرنگاران برای مخفی کردن جنایات خود هستند.

حماس: جنایات دشمن علیه خبرنگاران فلسطینی نمی‌تواند حقیقت را پنهان کند

جنبش مقاومت اسلامی فلسطین(حماس) در بیانیه‌ای به مناسبت روز جهانی همبستگی با خبرنگار فلسطینی تاکید کرد که شهادت ۲۵۱ خبرنگار از آغاز جنگ نسل‌کشی در نوار غزه، جنایتی فجیع است که دولت اشغالگر فاشیست در مقابل چشمان جهانیان مرتکب شده است و این نقض آشکار تمامی قوانین، معاهدات و عرف‌های بین‌المللی است.

به گزارش مرکز اطلاع‌رسانی فلسطین، این جنبش اعلام کرد: این جنایات فجیع علیه خبرنگاران در نوار غزه با گذشت زمان فراموش نخواهد شد و هرگز نخواهد توانست حقیقت را پنهان کرده و جنایات فاشیستی و تجاوزگری اشغالگران علیه مردم، سرزمین و مقدسات ما را مخفی کند.

حماس تأکید کرد: ما مسئولیت کامل این جنایات را متوجه اشغالگران و دولت آمریکا که از آنها حمایت می‌کند، می‌دانیم؛ جنایاتی که طی ۲۳ ماه گذشته علیه خبرنگاران فلسطینی و مردم ما در نوار غزه مرتکب شده‌اند.

در بخش دیگری از این بیانیه آمده است: ما تأکید می‌کنیم که تبلیغات صهیونیستی مبتنی بر دروغ و گمراه‌سازی شکست خورده و در برابر عدالت قضیه ما، استقامت مردم فلسطین و حقوق مشروع آنان فرو ریخته است.

حماس بیان کرد: ما از مواضع حمایت‌آمیز و همبستگی با خبرنگاران و اصحاب رسانه در فلسطین به شدت قدردانی و استقبال می‌کنیم و از تمامی رسانه‌های عربی، اسلامی و بین‌المللی می‌خواهیم که به پوشش جنایات اشغالگران ادامه دهند و در کنار عدالت قضیه ملی ما و حقوق مشروع مردم‌مان بایستند.

حماس افزود: ما از اتحادیه‌ها و سندیکاهای خبرنگاران در سراسر جهان می‌خواهیم که فعالیت‌های همبستگی خود را با خبرنگاران فلسطینی افزایش دهند و با تمام توان برای فشار آوردن به اشغالگران جهت اجازه ورود خبرنگاران و رسانه‌های بین‌المللی به نوار غزه برای انتقال حقیقت به جهان تلاش کنند.

در این بیانیه آمده است: از جامعه بین‌المللی و سازمان‌ها و نهادهای حقوقی درخواست داریم که جنایات اشغالگران علیه خبرنگاران فلسطینی را محکوم کنند و در دادگاه‌های بین‌المللی علیه سران رژیم اشغالگر به اتهام ارتکاب جنایات جنگی در نوار غزه اقامه دعوی نمایند.

حماس گفت: ما بر روح شهدای خبرنگار که در حین انجام رسالت شریف رسانه‌ای خود بر اثر تجاوزات صهیونیستی به شهادت رسیده‌اند درود می‌فرستیم و به تمامی اصحاب رسانه و خبرنگارانی که همچنان در مسیر انتقال حقیقت و افشای جنایات تروریستی اشغالگران به جهان ادامه می‌دهند، با افتخار سلام و درود می‌فرستیم.

انتهای پیام
captcha