کد خبر: 4312072
تاریخ انتشار : ۲۹ مهر ۱۴۰۴ - ۱۵:۵۵

انتقاد حماس از افزایش تعرض شهرک‌نشینان به مسجدالاقصی

جنبش مقاومت اسلامی فلسطین(حماس) اعلام کرد که افزایش تجاوزهای شهرک‌نشینان به مسجدالاقصی و انجام آیین‌های تلمودی در آن، بخشی از سیاست هدفمند رژیم صهیونیستی برای یهودی‌سازی قدس است.

انتقاد حماس از افزایش تعرض شهرک‌نشینان به مسجدالاقصی

به گزارش ایکنا به نقل از خبرگزاری شهاب، هارون ناصرالدین، عضو دفتر سیاسی و مسئول دفتر امور قدس در جنبش حماس با اشاره به افزایش تجاوزهای رژیم اشغالگر در مسجدالاقصی و شهر قدس، گفت: آنچه اخیراً در صحن‌های مسجدالاقصی روی داده، از جمله برگزاری آداب تلمودی توسط ده‌ها شهرک‌نشین در پله‌های غربی قبةالصخره، ادامه زنجیره‌ای از نقض آشکار حرمت و هویت اسلامی این مکان مقدس است.

وی این اقدام را بخشی از سیاست سازمان‌یافته برای تثبیت تقسیم زمانی و مکانی مسجدالاقصی دانست و افزود: اشغالگران در تلاش‌ هستند با حمایت رسمی کابینه اسرائیل و گروه‌های موسوم به «مدافعان معبد»، صحن‌های مسجدالاقصی را به محل عبادت یهودیان تبدیل کرده و واقعیت‌های جدیدی را بر زمین تحمیل کنند؛ اقدامی که در نهایت مقدمه‌ای برای تخریب مسجد است.

ناصرالدین با انتقاد از تداوم تخریب خانه‌های فلسطینی‌ها در قدس، ادامه داد: رژیم صهیونیستی به بهانه «نبود مجوز ساخت»، منازل شهروندان فلسطینی را ویران می‌کند و به آنها مجوز نمی‌دهد و هم‌زمان پروژه‌های گسترده‌ای برای اسکان شهرک‌نشینان اجرا می‌کند.

او این سیاست را شکل آشکاری از مجازات جمعی و بخشی از طرح یهودی‌سازی قدس توصیف کرد که هدف آن تهی‌سازی شهر از ساکنان فلسطینی است.

ناصرالدین تأکید کرد که این اقدامات هرگز واقعیت اسلامی مسجدالاقصی را تغییر نخواهد داد و این مکان مقدس، حقی انحصاری برای مسلمانان باقی خواهد ماند.

این مقام حماس همچنین از ملت‌های اسلامی و نهادهای بین‌المللی خواست تا در برابر جنایات رژیم اشغالگر علیه ملت فلسطین و مقدسات اسلامی به مسئولیت‌های قانونی و انسانی خود عمل کنند.

انتهای پیام
captcha