کد خبر: 4315550
تاریخ انتشار : ۱۷ آبان ۱۴۰۴ - ۱۵:۲۲

نشست «جایگاه بازی و اسباب‌بازی در سیاست‌گذاری هنر» برگزار می‌شود

سی‌ویکمین نشست از سلسله پیش‌نشست‌های «همایش ملی سیاست‌گذاری هنر در ایران» با عنوان «جایگاه بازی و اسباب‌بازی در سیاست‌گذاری هنر» روز ۱۹ آبان در پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات برگزار می‌شود.

نشست «جایگاه بازی و اسباب‌بازی در سیاست‌گذاری هنر»به گزارش ایکنا، پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات با همکاری مؤسسه صبا، فرهنگستان هنر و بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای، در ادامه مجموعه نشست‌های تخصصی خود، سی‌ویکمین نشست از پیش‌نشست‌های «همایش ملی سیاست‌گذاری هنر در ایران» را با محوریت بررسی جایگاه «بازی و اسباب‌بازی در سیاست‌گذاری هنر» را با هدف بررسی ابعاد فرهنگی، آموزشی و هنری بازی و اسباب‌بازی و نقش آن‌ها در تدوین سیاست‌های کلان هنری کشور برگزار می‌کند.  

در بخش صبح این نشست(ساعت ۱۰ تا ۱۳) فرزانه شریفی، دبیر کارگروه سواد رسانه‌ای شورای عالی فضای مجازی، احسان حاج‌زر، پژوهشگر و منتقد بازی‌های رایانه‌ای، محمد حاجی‌میرزایی، عضو هیئت مدیره بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای و شیما آقانی عشری، مدرس دانشگاه و کارشناس فرهنگی، به ارائه دیدگاه‌های خود درباره جایگاه فرهنگی و هنری بازی و اسباب‌بازی خواهند پرداخت. 

بخش بعدازظهر(ساعت ۱۴ تا ۱۶) با حضور بهناز زنگی، رئیس مؤسسه صبا، بدرالدین احمدی، پژوهشگر حوزه بازی‌های رایانه‌ای، طیبه عزت‌اللهی‌نژاد، عضو هیئت علمی پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات و لیلا بابایی، سرپرست معاونت تولیدات فرهنگی و توزیع اسباب‌بازی در شورای نظارت بر ساخت اسباب‌بازی به بررسی چالش‌های سیاست‌گذاری، تولید و حمایت از صنعت بازی و اسباب‌بازی اختصاص دارد. 

یادآور می‌شود، سی‌ویکمین نشست از سلسله پیش‌نشست‌های «همایش ملی سیاست‌گذاری هنر در ایران» با عنوان «جایگاه بازی و اسباب‌بازی در سیاست‌گذاری هنر» روز دوشنبه، ۱۹ آبان‌ماه در اتاق جلسات فرهنگستان هنر واقع در خیابان ولیعصر(عج)، پایین‌تر از چهارراه طالقانی، شماره ۱۵۵۴ برگزار می‌شود.

انتهای پیام
نویسنده:
مجتبی افشار
captcha