به گزارش ایکنا از قم، به نقل از پایگاه خبری جمکران، حجتالاسلام والمسلمین سید علی اکبر اجاقنژاد، تولیت میجد مقدس جمکران در جلسه ستاد تسهیلات زائرین استان قم که با محوریت برنامهریزی جهت برگزاری مراسم نیمهشعبان در آستان مقدس مسجد جمکران برگزار شد؛ با قدردانی از تلاش دستاندرکاران، اظهار کرد: اصل برگزاری نیمهشعبان «کاملاً مردمی» است و هر اقدامی که با مردمی بودن مراسم منافات داشته باشد، حتی اگر با نیت مثبت باشد، نتیجه معکوس دارد.
وی ادامه داد: باید مراسم به نحوی برگزار شود که نشاندهنده انسجام، اعتقاد و حضور فعال مردم باشد و زائران با آرامش و امنیت از مراسم بهرهمند شوند.
تولیت آستان مقدس مسجد جمکران با تاکید بر اینکه همه دستگاهها باید از هماکنون برای ارائه خدمات فرهنگی، امنیتی و رفاهی آمادگی کامل داشته باشند، بیان کرد: رعایت اصول مردمیبودن، شفافیت و احترام به زائران، ضامن برگزاری شایسته نیمهشعبان و برجستهشدن جایگاه آستان جمکران و ارزشهای دینی است.
انتهای پیام