کد خبر: 4326905
تاریخ انتشار : ۱۴ دی ۱۴۰۴ - ۱۳:۲۲

کاشت نهال از سوی هلال احمر البرز با هدف ترویج فرهنگ حفاظت از محیط زیست

معاون امور جوانان هلال احمر البرز با اشاره به برگزاری برنامه کاشت نهال در استان همزمان با سالروز میلاد علی(ع) گفت: هدف این اقدام، ترویج فرهنگ حفاظت از محیط زیست و ارتقای مسئولیت اجتماعی شهروندان است.

هلال احمر

سیدحسین بهنانیان، معاون امور جوانان هلال احمر البرز در گفت‌وگو با ایکنا از البرز اظهار کرد: این جمعیت با همکاری اداره‌کل منابع طبیعی استان، برنامه‌ای گسترده برای کاشت نهال به‌مناسبت روز پدر و سالروز ولادت حضرت علی(ع) برگزار کرده است. 

وی گفت: هدف ما از برگزاری این برنامه، پیوند زدن مناسبت‌های معنوی با اقدامات عملی در حوزه محیط زیست بود. در کنار بزرگداشت روز پدر و ولادت حضرت علی(ع)، تلاش کردیم تا جوانان و داوطلبان هلال احمر را به فعالیت‌های زیست‌محیطی تشویق کنیم و نشان دهیم که حفاظت از طبیعت، بخشی از مسئولیت اجتماعی هر شهروند است.

این مسئول توضیح داد: جوانان با حضور فعال در چنین رویدادهایی، نه تنها با فرآیند کاشت و نگهداری نهال آشنا می‌شوند، بلکه ارزش‌های اخلاقی و اجتماعی مرتبط با طبیعت و محیط زیست را تجربه می‌کنند. این تجربه عملی به آن‌ها کمک می‌کند تا در آینده، در تصمیم‌گیری‌ها و فعالیت‌های اجتماعی، نگاه زیست‌محیطی را جدی‌تر مدنظر قرار دهند.

بهنانیان با بیان اینکه این طرح بخشی از تلاش‌های مستمر هلال احمر البرز برای توسعه فعالیت‌های داوطلبانه و مسئولیت‌های اجتماعی است، تأکید کرد: ما همواره بر این باوریم که داوطلبی تنها به امداد و کمک‌های انسانی محدود نمی‌شود؛ بلکه هر اقدامی که موجب ارتقای کیفیت زندگی و سلامت محیط زیست شود، بخشی از فعالیت‌های داوطلبانه است. کاشت نهال، یکی از همین اقدامات است که هم به محیط زیست کمک می‌کند و هم حس همبستگی و مشارکت اجتماعی را در جامعه تقویت می‌کند.

وی با اشاره به اهمیت انتخاب زمان برگزاری این برنامه گفت: همزمانی این اقدام با سالروز ولادت حضرت علی(ع) و روز پدر، معنای ویژه‌ای به برنامه می‌بخشد. این همزمانی نشان می‌دهد که هلال احمر علاوه بر ایفای نقش در امور امدادی و اجتماعی، به مناسبت‌های ملی و مذهبی نیز اهمیت می‌دهد و تلاش می‌کند تا این مناسبت‌ها را با اقدامات ملموس و مفید برای جامعه پیوند بزند.

بهنانیان اظهار کرد: برگزاری این برنامه نمونه‌ای از تعهد هلال احمر به توسعه فعالیت‌های داوطلبانه و حفاظت از محیط زیست است و ما امیدواریم که این اقدام الهام‌بخش دیگر سازمان‌ها و نهادهای اجتماعی باشد تا با مشارکت همگانی، فرهنگ زیست‌محیطی در جامعه نهادینه شود. هر نهالی که امروز کاشته می‌شود، سرمایه‌ای برای آینده سبز و پایدار استان خواهد بود.

انتهای پیام
دبیر:
الناز دادمهر
captcha