کد خبر: 4327710
تاریخ انتشار : ۱۷ دی ۱۴۰۴ - ۲۳:۳۴
امام جمعه یزد:

دستگاه قضا نیازمند قضاتی با حکمت و‌ درایت است

نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه یزد گفت: دستگاه قضا باید با تربیت قضاتی برخوردار از حکمت و درایت، در مسیر حل اختلافات و تحقق عدالت گام بردارد.

دستگاه قضا نیازمند قضاتی با حکمت و‌ درایت استبه گزارش ایکنا از یزد، آیت‌الله ناصری، نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه یزد، ۱۷ دی‌ماه در دیدار با رئیس امور فرهنگی قوه قضاییه، با اشاره به جایگاه والای اخلاق در جوامع بشری گفت: اخلاق از موضوعات اساسی و اولویت‌دار در هر جامعه است و بدون توجه به آن، سعادت و پیشرفت ممکن نخواهد بود.

وی با استناد به آیات قرآن کریم افزود: خداوند متعال در قرآن می‌فرماید که آموزش باید همراه با حکمت باشد و این حکمت را باید از سیره و روش ائمه اطهار(ع) استخراج کرد.

آیت‌الله ناصری با تأکید بر لزوم توجه به حکمت در دستگاه قضا، تصریح کرد: تشخیص صحیح درد و ارائه درمان مناسب برای آن، همان حکمت است که باید در قوه قضاییه بروز و ظهور داشته باشد.

وی در تشریح مفهوم حکمت در دستگاه قضا گفت: اینکه یک قاضی در رسیدگی به یک پرونده، موضوع را به درستی تشخیص دهد و بر اساس آن رأیی صادر کند که منجر به حل اختلاف و پایان دعوا شود، نمونه‌ای از حکمت است که قضات باید به آن واقف باشند.

آیت‌الله ناصری بر ضرورت نهادینه‌سازی فرهنگ تفکر در جامعه تأکید کرد و گفت: باید از دوران نوجوانی، تفکر و اندیشه را به نسل جدید آموزش داد تا مدیرانی با تفکر و درایت به دنبال حل مشکلات کشور تربیت گردند.

وی در پایان با اشاره به تلاش دشمنان برای تضعیف هویت دینی و فرهنگی کشور گفت: دشمنان به دنبال از بین بردن هویت دینی و فرهنگی این مرز و بوم هستند و می‌خواهند هویت غربی خود را جایگزین آن کنند که باید با هوشیاری و بصیرت در مقابل این توطئه‌ها ایستاد.

انتهای پیام
خبرنگار:
اعظم سادات میرجلیلی
captcha