کد خبر: 4327986
تاریخ انتشار : ۲۱ دی ۱۴۰۴ - ۱۰:۰۶
فرماندار زاهدان:

حمایت استکبار از اغتشاشگران برای برهم زدن آرامش جامعه است

جمشید رخشانی‌نسب گفت: حمایت ترامپ و اسرائیل از اغتشاشگران مشخص کرد که حمایت این کشورها از این افراد بیشتر برای برهم زدن آرامش جامعه بوده است.

حمایت استکبار از اغتشاش‌گران درجهت برهم زدن آرامش جامعه استبه گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی فرمانداری زاهدان، جمشید رخشانی‌نسب، فرماندار زاهدان گفت: شاهد بودیم که در برخی از مناطق کشور که اعتراضات مسالمت‌آمیز به خشونت تبدیل شد، دست دشمنان انقلاب و نقش آنان در برهم زدن آرامش جامعه کاملا مشهود بود، حمایت ترامپ و اسرائیل از اغتشاشگران مشخص کرد که حمایت این کشورها از این افراد بیشتر در جهت برهم زدن آرامش جامعه بوده است.

فرماندار زاهدان افزود: آشوبگران با شلیک مستقیم به مردم بی‌گناه عده زیادی را به شهادت رساندند و اسلحه‌هایی که این افراد در اختیار داشتند از سوی سردمداران آن‌ها یعنی آمریکا و اسرائیل تأمین شده است. آنچه مهم است این نکته است که ملت ایران و اقشار مختلف مردم در کنار مسئولان در مقابل استکبار خواهند ایستاد.

رخشانی‌نسب همچنین در خصوص وضعیت بازار زاهدان نیز گفت: هیچ کمبودی در تأمین کالاهای اساسی در بازار نیست، بازاریان همیشه در کنار مردم و از جنس مردم بوده و هستند و این مایه افتخار ماست.

وی با تأکید بر این موضوع که دولت با آزادسازی قیمت‌ها رانت‌ها را از بین برد، گفت: عده‌ای با سوء استفاده از این ظرفیت بدنبال ایجاد تنش در بازار هستند و بازاریان نباید اجازه سوء استفاده به این‌گونه افراد را بدهند. انتظار مردم ‌از بازار همراهی بازاریان با مردم‌ برای عبور از این مرحله است.

فرماندار زاهدان ادامه داد: اگر چه مردم همیشه به مسئولان اعتماد کامل داشته و دارند ولی متاسفانه برخی مسئولین اعتماد مردم را نتوانستند به‌درستی پاسخگو ‌باشند.

انتهای پیام
captcha