کد خبر: 4328032
تاریخ انتشار : ۲۱ دی ۱۴۰۴ - ۱۲:۱۵

آغاز ثبت‌نام از داوطلبان انتخابات شورای شهر در البرز

مدیرکل سیاسی و انتخابات استانداری البرز از آغاز ثبت‌نام از داوطلبان انتخابات شورای شهر در البرز همزمان با سراسر کشور خبر داد.

انتخابات

به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی استانداری البرز، مریم اسماعیلی‌فرد، مدیرکل سیاسی و انتخابات استانداری البرز گفت: فرآیند ثبت‌نام از داوطلبان انتخابات شورای شهر از ساعت هشت صبح امروز یکشنبه، ۲۱ دی‌ماه آغاز شده و تا ساعت ۱۶ روز شنبه، ۲۷ دی‌ماه جاری ادامه خواهد داشت.

وی افزود: داوطلبان می‌توانند هم به‌صورت غیرحضوری و از طریق سایت  keshvar.moi.ir و هم به‌صورت حضوری و با مراجعه به فرمانداری‌ها نسبت به ثبت‌نام اقدام کنند.

مدیرکل سیاسی و انتخابات البرز بیان کرد: مشمولین ماده ۴۱ که جزو مقامات بوده‌اند برای ثبت‌نام باید مدرک تأیید استعفای خود را در سامانه بارگذاری و یا به همراه داشته باشند.

وی درباره مدرک تحصیلی مورد نیاز برای ثبت نام نیز گفت: مدرک تحصیلی مورد نیاز برای ثبت‌نام در انتخابات شورای شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر کارشناسی و برای شهرهای بالای ۲۰ هزار نفر کارشناسی ارشد است. البته افرادی که یک دوره در شورای همان شهر عضویت داشته‌اند؛ از این شرط معاف هستند.

اسماعیلی‌فرد یادآور شد: انتخابات شوراهای شهر و روستا، ۱۱ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۵ برگزار خواهد شد.

انتهای پیام
دبیر:
الناز دادمهر
captcha