کد خبر: 4328511
تاریخ انتشار : ۲۴ دی ۱۴۰۴ - ۰۹:۱۸

ثبت‌نام ۱۵۴ نفر برای نمایندگی مجلس شورای اسلامی در آذربایجان‌شرقی

معاون سیاسی و اجتماعی استاندار آذربایجان‌شرقی گفت: ۱۵۴ نفر به‌صورت اینترنتی در انتخابات میان دوره‌ای مجلس شورای اسلامی در این استان پیش ثبت‌نام کردند.

مرتضی محمدزاده، معاون سیاسی استاندار آذربایجان شرقیمرتضی محمدزاده، معاون سیاسی و اجتماعی استاندار آذربایجان‌شرقی، در گفت‌وگو با ایکنا از آذربایجان‌شرقی با اشاره به اینکه انتخابات میان دوره‌ای مجلس در این استان در شهرهای تبریز و بستان‌آباد برگزار می‌شود،‌ گفت:  154نفر به‌صورت اینترنتی در انتخابات میان دوره‌ای مجلس شورای اسلامی در این استان پیش ثبت‌نام کردند. 

وی با اشاره به وضعیت ثبت‌نام داوطلبان انتخابات میان دوره‌ای مجلس در تبریز، گفت: تعداد ۱۲۱ نفر برای تک کرسی نمایندگی در حوزه انتخابیه تبریز، آذرشهر و اسکو ثبت‌نام کرده‌اند که هفت نفر آن‌ها بانوان هستند.

محمدزاده ادامه داد: در حوزه انتخابیه بستان‌آباد نیز 33 نفر ثبت‌نام کرده‌اند که از این تعداد 4 نفر از بانوان هستند.

رئیس ستاد انتخابات آذربایجان‌شرقی همچنین در خصوص انتخابات مجلس خبرگان رهبری نیز اظهار کرد: تاکنون 6 نفر از این استان ثبت‌نام کرده‌اند.

وی گفت: ثبت‌نام انتخابات هفتمین دوره شورای اسلامی شهر نیز از ۸ صبح روز یکشنبه 21 دی‌ماه آغاز شده است که تاکنون 296 نفر از آذربایجان‌شرقی برای انتخابات شورای اسلامی شهر ثبت‌نام کردند. 

انتهای پیام
خبرنگار:
امرعلی گل محمدی
captcha