کد خبر: 4329476
تاریخ انتشار : ۳۰ دی ۱۴۰۴ - ۱۷:۰۱

13 مرکز عرضه میوه تنظیم بازار نوروز در یزد مکان‌یابی شد

سرپرست تعاون روستایی استان یزد گفت: تاکنون 13 مرکز عرضه میوه تنظیم بازار نوروز 1405 مکان‌یابی شده و پیش بینی می‌شود تا پایان بهمن‌ماه، 20 مرکز مکان‌یابی شده و اطلاع‌رسانی مناسب برای مردم استان انجام شود.

سیدعلی حسینی پور، سرپرست تعاون روستایی استان یزدبه گزارش ایکنا به نقل از روابط‌عمومی تعاون روستایی یزد، سیدعلی حسینی‌پور، سرپرست تعاون روستایی استان یزد، 30 دی‌ماه در جلسه جانمایی غرفه‌ها و مکان‌های اجرای طرح تنظیم بازار میوه شب عید 1405 با تأکید بر اهمیت تعیین و جانمایی دقیق مکان‌های توزیع میوه، رسالت شبکه تعاون روستایی استان در برقراری توزیع عادلانه میوه تنظیم بازار و خرمای ماه مبارک رمضان و سهولت دسترسی برای عموم مردم، را یادآور شد.
 
وی با اشاره به ضرورت همکاری دستگاه‌های اجرایی، با توجه به پتانسیل موجود در شرکت‌های تعاونی، خواستار واگذاری بخشی از زیرساخت‌های شهرداری یزد به شبکه تعاون روستایی به منظور ایجاد بازارچه‌های موقت جهت عرضه میوه تنظیم بازار و همچنین توسعه و راه‌اندازی روستابازارها شد.
 
حسینی‌پور با ارائه گزارشی از روستابازارهای فعال اتحادیه تعاون روستایی استان یزد بیان کرد: در این روستا بازار اقلام و کالاهای اساسی موردنیاز مردم با قیمت و کیفیت مناسب عرضه می‌شود.
 
سرپرست تعاون روستایی استان یزد با اشاره به ذخیره‌سازی میوه شب عید نیز گفت: ۳۰۰ تن سیب و ۶۰۰ تن پرتقال با هدف تعادل‌بخشی به عرضه و تقاضا و کنترل قیمت‌ها برای شب عید، خریداری و ذخیره‌سازی آنها انجام شده است.
 
وی گفت: تاکنون 13 مرکز عرضه میوه تنظیم بازار نوروز 1405 مکان‌یابی شده و پیش بینی می‌شود تا پایان بهمن‌ماه، 20 مرکز مکان‌یابی شده و اطلاع‌رسانی مناسب برای مردم استان انجام شود.
 
میثم طالبی عقدا، مدیرعامل سازمان ساماندهی مشاغل شهری و فرآورده‌های کشاورزی شهرداری یزد نیز در این نشست، مکان‌های پیشنهادی جهت برپایی غرفه‌های موقت میوه ویژه نوروز 1405 را عنوان و قول مساعد جهت همکاری در این زمینه داد.
انتهای پیام
دبیر:
اعظم سادات میرجلیلی
captcha