کد خبر: 4330211
تاریخ انتشار : ۰۵ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۲:۲۹

فردا؛ آغاز ثبت‌نام عمره رمضانیه

معاون حج و عمره سازمان حج و زیارت از دارندگان فیش عمره که قصد سفر به سرزمین وحی در ماه مبارک رمضان را دارند دعوت کرد تا از فردا 6 بهمن در سامانه «حج من» نام‌نویسی کنند.

آغاز ثبت نام عمره رمضانیه از دوشنبه 6 بهمن ماهبه گزارش ایکنا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی حج و زیارت؛ اکبر رضایی، معاون حج و عمره سازمان حج و زیارت درخصوص اعزام‌های دوره جدید عمره مفرده گفت: اعزام‌های جدید عمره مفرده از تاریخ 19 بهمن ماه تا سوم اسفندماه جاری صورت می‌گیرد.

وی با بیان اینکه ثبت‌نام از متقاضیان ساعت 10 روز دوشنبه ششم بهمن ماه آغاز می‌شود، گفت: دارندگان فیش عمره مفرده که آمادگی عزیمت در بازه زمانی تعیین شده را دارند می‌توانند با مراجعه به سامانه حج من به نشانی my.haj.ir ثبت‌نام کنند.

معاون حج و عمره سازمان حج و زیارت تصریح کرد: مرحله نام‌نویسی در کاروان‌ها به صورت همزمان در سراسر کشور آغاز می‌شود و این مرحله از اعزام‌ها شامل روزهای پایانی ماه شعبان المعظم و ماه مبارک رمضان است.

رضایی اظهار کرد: متقاضیانی که تمایل به عزیمت در این دوره از سفرهای عمره را دارند حتما اطلاعات خود را درسامانه حج من بروزرسانی کنند و همسفران مبادرت به تشکیل گروه کنند تا در زمان نام نویسی در انتخاب کاروان سرعت عمل داشته باشند.

وی افزود: در این دوره از اعزام‌ها نیز مطابق دوره گذشته براساس دو تخته و سه تخته بودن برنامه‌ریزی شده و زائران درهنگام انتخاب کاروان حتما به انتخاب اتاق‌ها دقت داشته باشند.

معاون حج و عمره سازمان حج و زیارت در خصوص هزینه‌های سفر نیز گفت: با توجه به اینکه عمده هزینه‌های سفر عمره به صورت ارزی است، بر این اساس متناسب با آن هزینه تمام شده این دوره استخراج شده و بر روی سیستم سامانه نام‌نویسی قرار می‌گیرد.

انتهای پیام
خبرنگار:
زهرا ایرجی
دبیر:
فاطمه بختیاری
captcha