کد خبر: 4333017
تاریخ انتشار : ۱۹ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۱:۵۰
امام جمعه زهک:

مردم سیستان از پیشگامان مبارزه با ظلم رژیم پهلوی بودند

حجت‌الاسلام والمسلمین حیدرعلی راشکی گفت: مردم سیستان در ۱۹ بهمن ۱۳۳۰ دوازده سال قبل از قیام حضرت امام خمینی(ره) در مقابله با ظلم و زورگویی رژیم پهلوی، نام خود را بار دیگر در تاریخ ثبت کردند.

حجت الاسلام راشکی امام جمعه زهکبه گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی دفتر امام جمعه زهک، حجت‌الاسلام والمسلمین حیدرعلی راشکی، امام جمعه شهرستان زهک با اشاره به مجاهدت‌های مردم سیستان در راه مبارزه با ظلم و جور حکام ظالم و ستمگر، گفت: مردم سیستان همواره از پیشگامان مبارزه با ظلم رژیم پهلوی بودند.

وی ادامه داد: نوزدهم بهمن ۱۳۳۰، دوازده سال پیش از قیام حضرت امام(ره)، مردم منطقه سیستان در مقابله با ظلم و زورگویی رژیم پهلوی، نام خود را بار دیگر در تاریخ ثبت کردند. همان‌گونه که مردم سیستان نخستین گروهی بودند که به خون‌خواهی امام حسین(ع) قیام کردند، در موضوع قیام علیه حکومت پهلوی نیز جزو اولین کسانی بودند که نام خود را در زمره مبارزان و مقابله‌کنندگان با این رژیم نوشتند.

امام جمعه زهک افزود: مردم سیستان به‌دلیل ظلم‌هایی که در حق آنان روا داشته می‌شد، به‌خاطر نادیده گرفتن آرای‌شان و به این سبب که همواره افرادی از پایتخت بدون توجه به خواست و رأی مردم بر آنان گمارده می‌شدند، در نوزدهم بهمن ۱۳۳۰ با رهبری حضرت آیت‌الله شریفی و محمدرضا پردلی قیام کردند.

حجت‌الاسلام والمسلمین راشکی اظهار کرد: چه نیکوست که هر ساله در مراسم‌های نوزدهم بهمن، این واقعه تاریخی را یادآوری کنیم و به افتخاری که اجداد ما برایمان رقم زدند، برخود ببالیم.

انتهای پیام
captcha