کد خبر: 4333659
تاریخ انتشار : ۲۱ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۳:۰۹
فرمانده انتظامی لرستان بیان کرد

شناخت دقیق نیروهای مسلح از توطئه‌های دشمن

محمدرضا هاشمی‌فر با بیان اینکه فتنه اخیر آخرین فتنه نخواهد بود، گفت: نیروهای مسلح هوشیارند و شناخت دقیقی از توطئه‌های دشمن دارند. دشمن در این فتنه به‌دنبال کشته‌سازی در لرستان بود تا استان را به یکی از محورهای اصلی براندازی تبدیل کند.

سردار محمدرضا هاشمی‌فر، فرمانده انتظامی لرستانبه گزارش ایکنا از لرستان، سردار محمدرضا هاشمی‌فر، فرمانده انتظامی لرستان امروز، ۲۱ بهمن‌ماه در نشست خبری با اصحاب رسانه، با تبریک دهه مبارک فجر و گرامیداشت یاد شهدا، حضور مردم را نعمت و عامل اصلی شکست توطئه‌های دشمن دانست و گفت: مردم با بصیرت خود همچون سیلی خروشان نقشه‌های دشمن را نقش بر آب کردند.

وی با اشاره به جنگ ترکیبی دشمن در اغتشاشات اخیر افزود: نیروهای مسلح با ایستادگی و فداکاری، انقلاب را از چنگال اهریمن نجات دادند و نتیجه همدلی مردم و مسئولان در مقابله با فتنه‌ها کاملاً مشهود است.

فرمانده انتظامی لرستان تصریح کرد: در جنگ ۱۲روزه اخیر، دشمن با تصور غلط از توان مردم و نیروهای مسلح وارد میدان شد اما در محاسبات راهبردی خود دچار خطای جدی شد، چرا که نقش رهبری، حضور مردم و قدرت نیروهای مسلح را درست نشناخته بود.

هاشمی‌فر نقش جهاد تبیین و رسانه‌ها را اساسی دانست و تصریح کرد: رسانه‌های لرستان با نقش پیش‌رویدادی خود توانستند ذهن مخاطب را اقناع و افکار عمومی را روشن کنند؛ نتیجه این تلاش‌ها در راهپیمایی یوم‌الله ۲۲ دی‌ماه کاملاً قابل مشاهده بود.

وی با بیان اینکه فتنه اخیر آخرین فتنه نخواهد بود، تأکید کرد: نیروهای مسلح هوشیارند و شناخت دقیقی از توطئه‌های دشمن دارند. دشمن در این فتنه به‌دنبال کشته‌سازی در لرستان بود تا استان را به یکی از محورهای اصلی براندازی تبدیل کند.

فرمانده انتظامی لرستان همچنین بر ضرورت معرفی جنایات رژیم پهلوی علیه قوم لر به نسل جوان تأکید کرد و افزود: باید از تجربیات فتنه اخیر برای مقابله با فتنه‌های آینده استفاده کرد و همواره آماده بود.

هاشمی‌فر با اشاره به ظرفیت‌های گسترده لرستان در حوزه‌های طبیعی و انسانی گفت: بهره‌گیری از این ظرفیت‌ها در گرو مطالبه‌گری هوشمندانه اصحاب رسانه و ایجاد امید در جامعه است.

وی با اشاره به اینکه توطئه‌های دشمن پایان‌پذیر نیست و هر بار با شیوه‌ها و ترفندهای تازه علیه جمهوری اسلامی اقدام می‌کند، خواستار مشارکت گسترده مردم در راهپیمایی یوم‌الله ۲۲ بهمن شد.

فرمانده انتظامی لرستان با تأکید بر ضرورت هوشیاری خانواده‌ها گفت: خانواده‌ها مراقب باشند تا فرزندانشان در دام حیله و نیرنگ دشمن گرفتار نشوند. امروز نعمت بزرگ امنیت را داریم و باید مراقب باشیم با رفتارهای نسنجیده، خدشه‌ای بر این امنیت وارد نشود.

انتهای پیام
خبرنگار:
مهناز عالی نژادیان
captcha