کد خبر: 4334471
تاریخ انتشار : ۲۶ بهمن ۱۴۰۴ - ۰۹:۴۳
دبیرکل بنیاد هابیلیان:

حدود ۲۵ درصد از شهدای ترور کشور از سیستان‌وبلوچستان هستند

سید محمدجواد هاشمی‌نژاد گفت: حدود ۲۵ درصد شهدای ترور از اهالی سیستان‌وبلوچستان هستند و مردم این استان همواره در مقابله با دشمنان، سینه سپر کرده‌اند.

شهدای تروربه گزارش ایکنا به نقل از سپاه سلمان سیستان‌وبلوچستان، سید محمدجواد هاشمی‌نژاد، دبیرکل بنیاد هابیلیان روز شنبه، ۲۵ بهمن‌ماه در اجلاسیه شهدای ترور در زاهدان گفت: قربانیان شامل تمام اقشار و سنین کشور از کودکان تا سالمندان بوده‌اند و کوچکترین شهید ترور، طفل ۲ ماهه از چابهار بوده است. از پیروزی انقلاب اسلامی تاکنون بیش‌ از ۲۵ هزار ایرانی در حملات تروریستی جان خود را از دست داده‌اند و خانواده‌های شهدای ترور با گردآوری اسناد و پژوهش‌های مستند، این جنایات را برای جهان بازتاب می‌دهند.

وی با اشاره به پژوهش سه ساله فرزندان شهدای ترور، گفت: این تحقیقات آمار کامل شهدای ترور از ابتدای پیروزی انقلاب تا سال ۱۴۰۳ را گردآوری کرده و به‌عنوان سندی زنده برای بازتاب جنایات تروریستی ارائه می‌شود.

دبیرکل بنیاد هابیلیان ادامه داد: بیش‌ از ۵۰ قطعنامه حقوق بشری سازمان ملل علیه ایران پس از انقلاب صادر شده است، اما این سازمان‌ها حتی یک مورد ترور در کشور ما را به ‌نوان جنایت تروریستی به رسمیت نشناخته‌اند.

هاشمی‌نژاد با بیان اینکه هدف گروه‌های تروریستی همه مردم ایران بوده است، افزود: حدود ۲۵ درصد شهدای ترور از اهالی سیستان‌وبلوچستان هستند و مردم این استان همواره در مقابله با دشمنان، سینه سپر کرده‌اند.

وی از برنامه‌ریزی برای برگزاری کنگره ملی شهدای سیستان‌وبلوچستان در سال آینده خبر داد و از مسئولان استان خواست توجه ویژه‌ای به شهدای ترور داشته باشند.

دبیرکل بنیاد هابیلیان اظهار کرد: با همکاری نیروهای انتظامی، سپاه پاسداران و بسیج، مظلومیت مردم این منطقه در مقابل جنایات تروریستی به جهان نشان داده خواهد شد.

انتهای پیام
captcha