کد خبر: 4334711
تاریخ انتشار : ۲۷ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۲:۰۶

نخستین مؤسسه رسمی قرآن و عترت در رزن افتتاح شد

رئیس گروه قرآن و عترت اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی همدان از افتتاح مؤسسه قرآن و عترت «نورالمبین» در رزن خبر داد و گفت: این مؤسسه اولین و تنها مؤسسه رسمی این شهرستان است.

افتتاح مؤسسه قرآن و عترت در شهرستان رزنمقصود قاسمی، رئیس گروه قرآن و عترت اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی همدان در گفت‌وگو با ایکنا از همدان از افتتاح مؤسسه قرآن و عترت «نورالمبین» در شهرستان رزن خبر داد و اظهار کرد: راه‌اندازی این مؤسسه، گامی مهم در راستای توسعه فعالیت‌های قرآنی و ساماندهی آموزش‌های رسمی قرآن در این شهرستان است.

وی افزود: مؤسسه قرآن و عترت «نورالمبین» نخستین مؤسسه رسمی دارای مجوز از اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی در شهرستان رزن است که با حضور امام جمعه شهرستان، رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی رزن، کارشناس واحد قرآن و عترت استان و جمعی از مسئولان محلی افتتاح شد.

قاسمی ادامه داد: این مؤسسه با توجه به اینکه اولین و تنها مؤسسه رسمی این شهرستان است، در حال حاضر با بهره‌مندی بیش از ۵۰ مربی به حدود دو هزار قرآن‌آموز در مرکز شهرستان و روستاهای تابعه خدمات آموزشی ارائه می‌دهد و تمامی رشته‌های قرآنی را برای گروه‌های سنی مختلف پوشش می‌دهد.

رئیس گروه قرآن و عترت اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی همدان بیان کرد: علاوه بر آموزش قرآن، دوره‌های آموزش احکام، کارگاه‌های مشاوره با محوریت حال خوب، تربیت دینی و کنترل هیجان نیز در برنامه‌های این مؤسسه پیش‌بینی شده است.

وی تصریح کرد: جمع‌خوانی و مطالعه آثار شهید مطهری، بررسی و تبیین بیانیه گام دوم انقلاب با محوریت صاحبان زبان گویا و ذهن فعال در قالب مسئله‌محوری در محلات توسط حلقه‌های میانی، برگزاری اردوهای فرهنگی ـ تربیتی و آموزش قرآن به شیوه‌های نوین همچون بازی، قصه و شعر ویژه کودکان از دیگر فعالیت‌های این مرکز است.

قاسمی اضافه کرد: فعالیت‌های تحقیق و پژوهش در حوزه قرآن و عترت نیز در دستور کار این مؤسسه قرار دارد و امیدواریم با حمایت مسئولان و استقبال مردم، شاهد گسترش هرچه بیشتر جریان قرآنی در شهرستان رزن باشیم.

یادآور می‌شود، مؤسسه قرآن و عترت نورالمبین در سه‌راهی دمق، خیابان رزمندگان، پلاک ۴۶ واقع است.

انتهای پیام
دبیر:
اکرم یوسفی پارسا
captcha