کد خبر: 4335386
تاریخ انتشار : ۲۹ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۹:۳۳

اعلام برنامه‌های ماه رمضان در حرم مطهر سیدعلاءالدین حسین(ع) شیراز

مدیر مرکز افق حرم مطهر سیدعلاءالدین حسین(ع) شیراز از تدارک مجموعه‌ای گسترده از برنامه‌های فرهنگی، قرآنی و معنوی ویژه ماه مبارک رمضان خبر داد و گفت: این برنامه‌ها با هدف بهره‌مندی هرچه بیشتر زائران و مجاوران از برکات این ماه نورانی طراحی شده است.

حرم مطهر سیدعلاءالدین حسین(ع) شیرازبه گزارش ایکنا از فارس، سلیمان مهدوی، مدیر مرکز افق حرم مطهر سیدعلاءالدین حسین(ع) شیراز امروز، 29 بهمن در جمع خبرنگاران از تدارک مجموعه‌ای گسترده از برنامه‌های فرهنگی، قرآنی و معنوی ویژه ماه رمضان خبر داد و گفت: این برنامه‌ها با هدف بهره‌مندی هرچه بیشتر زائران و مجاوران از برکات این ماه نورانی طراحی شده است.

وی با اشاره به برگزاری نماز جماعت به امامت نماینده ولی‌فقیه در استان فارس و امام جمعه شیراز، افزود: جلسات تفسیر قرآن کریم هر روز به‌جز جمعه‌ها پس از نماز ظهر و عصر برگزار می‌شود و زائران از بیانات ارزشمند امام جمعه محترم شیراز بهره‌مند خواهند شد.

مهدوی از اجرای برنامه جزءخوانی قرآن کریم و طرح «زندگی با آیه‌ها» در سالن امام رضا(ع) خبر داد و بیان کرد: این برنامه هر روز از ساعت ۱۶:۳۰ تا ۱۸ برگزار می‌شود. همچنین چایخانه حرم مطهر هر روز از نماز مغرب به بعد فعال خواهد بود.

وی ادامه داد: برنامه «آوای عبادت» شامل اقامه نماز جماعت صبح، قرائت دعای عهد، زیارت عاشورا و ارائه درس‌هایی از قرآن توسط حجت‌الاسلام والمسلمین انصاری برگزار می‌شود.

مدیر مرکز افق حرم آستانه شیراز درباره طرح «حلقه وصل» گفت: در این برنامه، هیئات مذهبی شیراز طی ۲۶ شب میهمان حرم مطهر خواهند بود و هر شب حدود ۱۵۰ نفر از اعضای هیئات با پذیرایی تبرکی آستان در مراسم حضور می‌یابند.

وی همچنین از اجرای برنامه «طراوت روح» خبر داد و اظهار کرد: هر شب از ساعت ۲۱:۳۰ تا ۲۳ مراسم استغاثه و مناجات‌خوانی با حضور مداحان و مناجات‌خوانان برجسته شیراز برگزار می‌شود تا فضای معنوی ماه رمضان برای زائران بیش از پیش فراهم شود.

مهدوی در پایان با اشاره به برنامه‌ریزی برای برگزاری باشکوه شب‌های قدر گفت: مراسم احیای شب‌های قدر در چهار شب متوالی برگزار خواهد شد و ۵۰۰۰ پرس سحری تبرکی میان زائران و مجاوران توزیع می‌شود.

انتهای پیام
دبیر:
زهرا عسکری
captcha