کد خبر: 4335505
تاریخ انتشار : ۳۰ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۲:۱۵

اجرای طرح ضیافت الهی در بیش از ۶۰ بقاع متبرکه آذربایجان‌شرقی

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان آذربایجان شرقی از اجرای گسترده طرح ضیافت الهی در بیش از ۶۰ بقعه متبرکه استان در ایام ماه رمضان خبر داد و گفت: در قالب این طرح، بیش از ۱۰۰ مبلغ بومی و اعزامی و ۵ مفسر قرآن کریم در بقاع متبرکه به تبیین معارف دینی و تفسیر قرآن کریم خواهند پرداخت.

حجت الاسلام حسینی، مدیرکل اوقاف آذربایجان‌شرقیحجت‌الاسلام والمسلمین سید شهاب‌الدین حسینی، مدیرکل اوقاف و امور خیریه آذربایجان‌شرقی در گفت‌وگو با خبرنگار ایکنا، از اجرای گسترده طرح ضیافت الهی در بیش از ۶۰ بقعه متبرکه استان در ایام ماه رمضان خبر داد و گفت: در قالب این طرح، بیش از ۱۰۰ مبلغ بومی و اعزامی و ۵ مفسر قرآن کریم در بقاع متبرکه به تبیین معارف دینی و تفسیر قرآن کریم خواهند پرداخت.

وی افزود: مراسم جزءخوانی قرآن کریم در بیش از ۶۰ بقعه و اغلب مساجد استان برگزار خواهد شد و در ۳۰ بقعه متبرکه نیز برنامه افطاری ساده با محوریت مشارکت مردمی و خیرین به‌منظور ترویج فرهنگ انفاق اجرا می‌شود.

حسینی به برگزاری برنامه‌های ویژه در بقاع شاخص استان آذربایجان شرقی همچون آستان مقدس امامزاده سید حمزه (ع)، امامزاده سید محمد کججانی(ع)، امامزادگان رحیمه و حلیمه خاتون (س) و عارف بالله شاه حسین ولی اشاره کرد و گفت: مراسم شب‌های احیا، مناجات‌خوانی در پنج بقعه شاخص، و اجرای طرح قرار دوازدهم در آستان امامزاده سید ابراهیم از جمله برنامه‌های شاخص این طرح است.

به گفته وی همزمان با میلاد امام حسن مجتبی (ع)، بسته‌های معیشتی میان خانواده‌های نیازمند توزیع خواهد شد و مراسم باشکوه نماز عید فطر نیز در تمامی بقاع متبرکه استان اقامه می‌شود.

حسینی هدف از اجرای این طرح را تقویت روحیه معنویت، انس با قرآن و ترویج فرهنگ وقف و احسان در جامعه عنوان کرد.

انتهای پیام
خبرنگار:
امرعلی گل محمدی
captcha