کد خبر: 4336974
تاریخ انتشار : ۰۷ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۱:۴۵

نشست اضطراری سازمان همکاری اسلامی برای بررسی طرح رژیم صهیونیستی درباره الحاق کرانه باختری

وزرای خارجه سازمان همکاری اسلامی امروز پنج‌شنبه در شهر جده نشست اضطراری برگزار می‌کنند تا تصمیمات اخیر رژیم صهیونیستی درباره اعمال حاکمیت بر کرانه باختری اشغالی را بررسی کنند.

به گزارش ایکنا به نقل از مرکز اطلاع‌رسانی فلسطین، سازمان همکاری اسلامی در بیانیه‌ای اعلام کرد که نشست امروز به درخواست دولت فلسطین و برای بررسی تصمیمات غیرقانونی رژیم صهیونیستی در خصوص سیطره بر کرانه باختری برگزار می‌شود.

بر اساس این بیانیه، جلسه کمیته اجرایی در سطح وزرای خارجه با هدف هماهنگی مواضع کشورهای عضو و بررسی اقدامات ممکن برای مقابله با این تصمیمات تشکیل خواهد شد.

این تحولات پس از آن صورت می‌گیرد که کابینه بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی در ماه فوریه(بهمن - اسفند) با طرح شماری از وزرا برای آغاز روند مصادره اراضی کرانه باختری موافقت کرد؛ اقدامی که نخستین تصمیم از این نوع پس از سال ۱۹۶۷ به شمار می‌رود.

فلسطینیان و کشورهای عربی و اسلامی این اقدام را تحولی خطرناک در مسیر الحاق اراضی فلسطینی توصیف کرده و درباره پیامدهای سیاسی و حقوقی آن هشدار داده‌اند.

انتهای پیام
captcha