
به گزارش ایکنا به نقل از شبکه اجتماعی ایکس، سلامه عبدالقوی، مشاور وزیر اسبق اوقاف مصر در توئیتی به تجلیل از مقام والای امام خامنهای(قدس سره) پرداخت که روح پرفتوحش در حمله تروریستی وحشیانه آمریکایی صهیونیستی به ملکوت اعلا پیوست.
این عالم مصری در خصوص شهادت امام خامنهای به دست اشقی الاشقیاء زمانه ما چنین نوشت:
«از میان مؤمنان مردانی هستند که به آنچه با خدا پیمان بستند صادقانه وفا کردند.
مردی مانند آیتالله خامنهای سزاوار نیست جز آنکه شهید باشد.
مردی که به آستانه نودسالگی رسیده بود، عمر خود را با جهاد برای مسجدالاقصی به پایان رساند؛ صادقانه شهادت را طلب کرد و به آن نائل آمد.
آیا او باید میمُرد همانند برخی از حاکمان ما که همچون شتر خواهند مُرد؟»
وی در توییتی دیگر نوشت: «اگر اعراب قدرت، خوشبختی و دستاوردهایی را که در انتظارشان بود درک میکردند، برای حمایت از ایران تلاش میکردند، حتی اگر به معنای لشکرکشی به سمت آن باشد.»
عبدالقوی یادآور شد: «جهان عرب را بدون این نهاد نامشروع(رژیم صهیونیستی) تصور کنید!»
این گزارش حاکی است: بنیاد فتوا و تحقیقات الازهر، با امضای شیخ سلامه عبدالقوی، بیانیهای صادر کرد که به «وجوب حمایت از جمهوری اسلامی ایران» در مواجهه با «تجاوز صهیونیستی ـ آمریکایی» میپرداخت.

در این بیانیه آمده است: «بر هر مسلمان واجب است که در کنار دیگر مسلمانان در برابر کافران بایستد، و ایستادن در کنار کافران، حمایت از آنها، توجیه تجاوز آنها، یا همسو شدن یا اتحاد با آنها حرام است.»
انتهای پیام