
به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی دفتر امام جمعه دامغان، حجتالاسلام محمدحسن رستمیان، امام جمعه دامغان شب گذشته، 11 اسفند در اجتماع مردم انقلابی دامغان با بیان اینکه شهادت به عنوان افتخاری بس بزرگ برای انسانهای مجاهد است، افزود: شهادت مزد انسانهای مجاهد است؛ که این شهادت نصیب رهبری اندیشمند و فرزانه انقلاب امام خامنهای رهبر شهید ایران شد.
به گفته وی؛ امام خامنهای، شخصیتی عظیم است که دنیا به شخصیت و رفتار این امام عزیز چشم دوخته بود که در این راستا ایشان به عنوان حامی و پشتوانه مستضعفان و محرومان جامعه اسلامی بودند.
حجتالاسلام رستمیان با اشاره به اینکه رهبری معظم انقلاب را باید براساس آیات و روایات شناخت و خداوند به انسانهای مجاهد پاداش عظیم عطا میکند، یادآور شد: شهادت مقام معظم رهبری، بر همه افتخارات ایشان افزود و این شخصیت را برای همه عزیز و گرامی قرار داد.
وی با تأکید بر اینکه میدان جهاد اکبر از میدانهای موفق و پیروز است، افزود: رهبری فرزانه انقلاب در میدان جهاد اکبر حضوری پر رنگ و درخشان داشت.
رئیس شورای فرهنگ عمومی دامغان گفت: با حول و قوه الهی، دشمن را قطعاً شکست خواهیم داد و شکست دشمن نزدیک است و موفقیتهای خوبی از پیروزی از میدان نبرد با دشمن به گوش میرسد.
انتهای پیام