کد خبر: 4338141
تاریخ انتشار : ۱۳ اسفند ۱۴۰۴ - ۰۸:۱۵

خون اهدا می‌کنیم؛ برای وطن و هموطن

خون اهدا می‌کنیم؛ برای وطن و هموطن در حالی که هر روز شاهد شهادت هموطنانمان هستیم، مردم شجاع کشورمان با حضور گسترده در مراکز انتقال خون در حال اهدای خون هستند؛ اقدام مقدسی که باید تداوم داشته باشد.

خون می‌دهیم؛ هم برای وطن هم برای هموطنبه گزارش ایکنا، همه ساله با فرا رسیدن ماه مبارک رمضان به ویژه شب‌ شهادت امیرالمومنین علی(ع) و شب‌های قدر، صف‌های طولانی از مردم روزه‌دار و نوع‌دوست کشورمان برای اهدای خون در مراکز انتقال خون تشکیل می‌شد.

امسال هم این صف‌ها تشکیل شده است اما بسیار طولانی‌تر و بیشتر از هر ماه رمضان دیگری؛ ماه رمضان امسال مجروحان جنگ ما در کنار بیماران مبتلا به تالاسمی، هموفیلی، سرطان و بیماران کلیوی نیازمند دیالیز، به طور مستمر نیاز به خون و فراورده‌های خونی دارند.

همین نیاز مستمر، نیازمند حضور مستمر اهداکنندگان خون است؛ به ویژه اینکه در دسترس بودن خون و فرآورده‌های خونی در دقایق اولی که افراد در اثر بمباران مجروح شده‌اند، موجب نجات آنها می‌شود.

براساس همین نیاز مستمر در شرایط کنونی است که مراکز انتقال خون برای دریافت خون هموطنانمان آمادگی کامل داشته و درخواست کرده‌اند مردم روزه‌دار کشورمان همچنان به مراکز اهدای خون مراجعه کنند. 

انتهای پیام
خبرنگار:
زهرا ایرجی
captcha