کد خبر: 4338254
تاریخ انتشار : ۱۳ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۱:۲۶

فرماندار یزد بر نظارت و توزیع مناسب کالا تأکید کرد

محمدجواد آقایی با تأکید بر نظارت و توزیع مناسب کالا گفت: ممکن است برخی افراد قصد سوءاستفاده از شرایط فعلی را داشته باشند که امیدواریم با قاطعیت تعزیرات، شاهد بروز چنین تخلفاتی نباشیم.

محمدجواد آقایی،  فرماندار یزدبه گزارش ایکنا به نقل از روابط‌عمومی فرمانداری یزد، محمدجواد آقایی، فرماندار یزد، ۱۳ اسفندماه در جلسه کارگروه تنظیم بازار این شهرستان با تسلیت شهادت مقام معظم رهبری و جمعی از هموطنان، از ایثار و از خودگذشتگی مردم در همراهی با نظام برای عبور از گردنه‌های سخت تاریخی تقدیر و بر لزوم خدمت‌رسانی هرچه بیشتر و بهتر دستگاه‌ها تأکید کرد.

فرماندار یزد با اشاره به ماه مبارک رمضان و آغاز سال جدید، اظهار کرد: خوشبختانه طبق رویه سال‌های گذشته، انبارهای مواد غذایی تکمیل هستند و با همکاری شرکت‌های پخش سراسری و مدیریت توزیع، هیچ‌گونه دغدغه‌ای برای تامین کالاهای اساسی در شهرستان یزد وجود ندارد. 

وی همکاری شرکت‌های پخش سراسری و مدیریت توزیع را راهکاری برای دسترسی تمام مردم به کالاهای اساسی برشمرد و خواستار اعمال این راهکار برای کاهش التهاب و هیجانات شرایط فعلی شد تا مردم با خیالی آسوده به تهیه نیازهای خود بپردازند. 

آقایی با بیان اینکه از تعزیرات انتظار بیشتری می‌رود، به افراد سودجو و فرصت‌طلب هشدار داد و گفت: ممکن است برخی افراد قصد سوءاستفاده از شرایط فعلی را داشته باشند که امیدواریم با قاطعیت تعزیرات، شاهد بروز چنین تخلفاتی نباشیم.

انتهای پیام
دبیر:
اعظم سادات میرجلیلی
captcha