کد خبر: 4338500
تاریخ انتشار : ۱۵ اسفند ۱۴۰۴ - ۰۶:۰۳

استقبال گسترده مردم همدان برای اهدای خون

مدیرکل انتقال خون استان همدان از استقبال گسترده مردم برای اهدای خون خبر داد.

افشین محمدی، مدیر کل انتقال خون استان همدانافشین محمدی، مدیرکل انتقال خون استان همدان، در گفت‌وگو با ایکنا از همدان اظهار کرد: با توجه به شرایط جنگی که در کشور حاکم شده، استقبال مردم همدان برای اهدای خون به حدی گسترده بود که به منظور مدیریت میزان خون و فراورده‌های خونی از مردم خواهش کردیم تا اهدای خون را به شب‌های آینده موکول کنند.

وی با تاکید بر اینکه وضعیت ذخایر خونی در استان مناسب است و هیچ کمبودی در این راستا وجود ندارد، افزود: با توجه به اینکه در شرایط خاصی قرار داریم میزان ذخیره‌سازی خون را به مقداری افزایش داده‌ایم که در صورت بروز حادثه‌ای دچار مشکل نشویم.

علاوه بر این، شماره تماس تمامی اهدا کنندگان ثبت و ضبط شده که در صورت نیاز به خون در گروه‌های خاص، حتما تماس خواهیم گرفت و فراخوان اعلام می‌شود.

محمدی درباره انتقال خون به سایر استان‌ها نیز گفت: در حال حاضر با توجه به اینکه شرایط پرواز وجود ندارد، نتوانسته‌ایم به استان‌های هرمزگان و سیستان و بلوچستان خون و فرآورده‌های خونی ارسال کنیم اما در صورت نیاز به تهران ارسال می‌کنیم.

وی در پایان ضمن تقدیر از تمامی شهروندان همدانی که در هنگام بحران همدلی خود را با هم‌وطنان خود ابراز می‌کنند، تأکید کرد: مراجعه و استقبال مردم برای اهدای خون در شب‌های اخیر به حدی بوده که از آنها خواستیم در شب‌های آینده برای اهدای خون مراجعه کنند.

انتهای پیام
خبرنگار:
عاطفه ابرار پیراسته
دبیر:
اکرم یوسفی پارسا
captcha