کد خبر: 4338708
تاریخ انتشار : ۱۵ اسفند ۱۴۰۴ - ۰۹:۵۴

ارتکاب جنایت جنگی آمریکا و رژیم صهیونیستی در شیراز

سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری فارس با اشاره به ارتکاب جنایت جنگی آمریکا و رژیم صهیونیستی به منطقه مسکونی شهرک زیباشهر شیراز اعلام کرد و گفت: در این حمله تروریستی، تاکنون ۲۰ نفر از شهروندان بی‌گناه به شهادت رسیده و ۳۰ نفر نیز مجروح شدند. 

حمله آمریکایی-صهیونی به شهر‌ک زیباشهر، شیرازبه گزارش ایکنا از فارس، جلیل حسنی، سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری فارس امروز، ۱۵ اسفندماه در جمع خبرنگاران با اشاره‌ به‌ حمله موشکی رژیم‌های جنایتکار آمریکا و صهیونیستی به پارک شهرک زیباشهر شیراز اظهار کرد: دشمن در این حمله امنیت غیرنظامیان را هدف قرار داد.

وی با اشاره به آسیب‌های وارد شده به زیرساخت‌های خدماتی شهر افزود: در این حمله، ساختمان پایگاه اورژانس ۱۱۵ به طور کامل تخریب شد؛ همچنین به تأسیسات و تجهیزات شهرداری شیراز نیز خسارت‌هایی وارد آمد.

سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری فارس با اعلام جزئیات بیشتر درباره آمار قربانیان بیان کرد: تاکنون ۲۰ نفر از همشهریانمان به شهادت رسیدند و ۳۰ نفر نیز مجروح شدند که مجروحان بلافاصله توسط نیروهای امدادی به مراکز درمانی منتقل شدند.

حسنی تصریح کرد: عملیات آواربرداری از سوی دستگاه‌های امدادرسان در حال انجام است و تیم‌های ارزیاب برای بررسی ابعاد حادثه در محل مستقر هستند.

وی در ادامه گفت: همزمان با پاسخ محکم و پشیمان‌کننده نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران به تجاوزگری‌های آمریکا و رژیم صهیونیستی، عناصر نفوذی و خودفروخته، اقدام به یک جنگ روانی در سطح استان کرده‌اند.

حسنی با اشاره به روش‌های این جنگ روانی افزود: براساس گزارش‌های دریافتی، این عناصر با مراجعه به درب منازل شهروندان در شهرهای مختلف استان فارس و با عناوین جعلی همچون مأمور دولتی، نیروی امدادی یا بسیج، مردم را به تخلیه منازل و خروج از شهرها دعوت می‌کنند.

وی این تحرکات را کاملاً دروغ خواند و تأکید کرد: این شایعات با هدف ایجاد رعب و وحشت و به هم ریختن نظم عمومی طراحی شده است.

سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری فارس ضمن تقدیر از هوشیاری مردم که همواره حافظ امنیت این مرز و بوم بوده‌اند، گفت: هیچ‌گونه دستور رسمی مبنی بر تخلیه منازل یا خروج از شهرها از سوی نهادهای ذی‌صلاح صادر نشده است؛ از مردم شریف استان تقاضا می‌شود اخبار را صرفاً از طریق مراجع رسمی خبرگزاری‌ها و رسانه‌های رسمی دنبال کنند.

حسنی همچنین از شهروندان خواست از هرگونه گفت‌وگو و تعامل با این افراد مشکوک خودداری کرده و در اسرع وقت موضوع را به مراجع ذی‌صلاح گزارش دهند.

وی از تمامی هم‌استانی‌های عزیز تقاضا کرد: در صورت مواجهه با این عوامل مزدور و یا مشاهده هرگونه تحرکات مشکوک، بلافاصله مراتب را از طریق سامانه‌های ارتباطی ۱۱۰، ۱۱۳ و ۱۱۴ به دستگاه‌های اطلاعاتی و انتظامی استان اطلاع دهند.

انتهای پیام
دبیر:
زهرا عسکری
captcha