کد خبر: 4338960
تاریخ انتشار : ۱۶ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۵:۲۹
حسین‌ صابری:

شهرداری قم با تمام توان در میدان خدمت‌رسانی به مردم است

نایب‌رئیس شورای اسلامی شهر قم گفت: با وجود شرایط جنگی و فقدان رهبر کبیر انقلاب، شهرداری و شورای شهر در میدان بوده و باید از تلاش‌های شبانه‌روزی شهردار و پرسنل شهرداری قم برای ارائه خدمات شهری بی‌وقفه به مردم در این شرایط دشوار قدردانی کرد.

شهرداری قم با تمام توان در میدان خدمت‌رسانی به مردم استبه گزارش ایکنا از قم به نقل از شهرنیوز، حسین صابری، نایب‌رئیس شورای اسلامی شهر قم در واکنش به شهادت سرافرازانه رهبر معظم انقلاب، حضرت آیت‌الله خامنه‌ای(ره) این عمل را شدیداً محکوم کرد و‌ گفت: این اقدام بزدلانه، نه تنها فقدان یک رهبر عظیم‌الشأن را بر ملت ایران تحمیل کرد، بلکه جنایتی آشکار علیه بشریت، نقض فاحش حقوق بشر و تجاوز به تمامی خطوط قرمز جمهوری اسلامی ایران بود.

وی افزود: دشمنان ما با این اقدام کور می‌خواستند اراده ملت را بشکنند، اما همان‌گونه که در گذشته نشان دادیم، ایستادگی ملت ایران در برابر دشمنان، به‌ویژه آمریکا و ایادی آن‌ها، هرگز متوقف نخواهد شد. این شهادت، عزم ما را برای تداوم مسیر مقاومت مستحکم‌تر کرده است.

رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر قم در ادامه، با اشاره به شرایط پیش‌آمده، بر اهمیت تداوم خدمات‌رسانی عمومی تأکید کرد و گفت: در این برهه حساس و در حالی‌که مدیریت شهری درگیر غم فراق رهبر بود، شاهد بودیم که مدیریت شهری و شهرداری تمام وقت خود را صرف ارائه خدمات به مردم کردند.

وی با تقدیر از شهردار و پرسنل شهرداری تصریح کرد: از تلاش‌های شبانه‌روزی شهردار محترم قم و تمامی پرسنل خدوم شهرداری که علی‌رغم شوک بزرگ، از ارائه هیچ خدماتی در حوزه شهرسازی، ترافیک و خدمات‌رسانی عمومی فروگذار نکردند، صمیمانه تشکر می‌کنم.

انتهای پیام
دبیر:
محدثه نعیمی فرد
captcha