کد خبر: 4340270
تاریخ انتشار : ۲۱ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۹:۵۹

راهپیمایی روز قدس ملایری‌ها امسال پرشورتر از گذشته برگزار می‌شود

مدیر اداره تبلیغات اسلامی ملایر از برگزاری راهپیمایی روز قدس در شهرستان ملایر خبر داد و افزود: این مراسم در شهر ملایر و دیگر شهرها و روستاهای این شهرستان برگزار خواهد شد.

راهپیمایی روز قدس ملایری ها امسال پر شورتر از سال های گذشته برگزار می‌شود.حجت الاسلام احمد فارسی، مدیر اداره تبلیغات اسلامی ملایر در گفت‌وگو با ایکنا از همدان، اظهار کرد: روز قدس یادگار ارزشمند حضرت امام خمینی(ره) و یکی از برجسته‌ترین جلوه‌های وحدت امت اسلامی در حمایت از مردم مظلوم فلسطین است، این روز، صرفاً یک حرکت نمادین نیست، بلکه بیانگر روح مقاومت و پایداری در برابر ظلم، اشغال و تبعیض است. حضور در راهپیمایی روز قدس، اعلام همبستگی با همه ملت‌های آزاده و فریادی برای دفاع از حقوق انسانی و کرامت بشر محسوب می‌شود.

وی افزود: در شرایطی که رژیم اشغالگر صهیونیستی هر روز جنایات جدیدی را علیه مردم و کشور ما رقم می‌زند، این حضور مقابله و مبارزه با تجاوز و ظلم این رژیم است.

مدیر اداره تبلیغات اسلامی ملایر با تأکید بر اینکه مردم ایران و همه آزادگان جهان با حضور در این راهپیمایی، نشان می‌دهند که فلسطین تنها نیست و آرمان آزادی قدس زنده و پویا باقی مانده است،  تصریح کرد: از سوی دیگر، روز قدس فرصتی است برای نمایش اقتدار ملی و دینی و بیان این واقعیت که موضوع فلسطین نه‌فقط متعلق به جهان عرب یا منطقه‌ای خاص، بلکه مسئله‌ای جهانی و انسانی است. حضور پرشور مردم، پیام روشنی به دشمنان می‌دهد که ملت‌ها در برابر استکبار جهانی تسلیم نمی‌شوند و عدالت‌خواهی و حمایت از مظلومان مرز نمی‌شناسد.

وی با بیان اینکه امسال مردم ولایتمدار و فهیم ایران  با فهم دقیق‌تر و عمیق‌تر از نظام سلطه و با بغضی فروخورده‌تر در روز قدس شعار نه سازش، نه تسلیم نبرد با آمریکا، سر می‌دهند، گفت: بنابراین، دعوت همه اقشار مردم از جوانان و دانشگاهیان گرفته تا خانواده‌ها و اصحاب رسانه  به حضور در این راهپیمایی، تجدید میثاقی با آرمان امام و شهدا، و تعهدی دوباره به مسیر آزادی و مقاومت است.

وی از برگزاری راهپیمایی روز قدس در شهرستان ملایر خبر داد و افزود: این مراسم در شهر ملایر و دیگر شهرها و روستاهای این شهرستان برگزار خواهد شد.

رئیس تبلیغات اسلامی ملایر از برگزاری مراسم راهپیمایی روز قدس در شهر ملایر از ساعت 10:30 صبح جمعه 22 اسفند ماه از میدان امام خمینی به سمت مصلی حضرت اباالفضل(ع) ملایر  میعادگاه نماز جمعه خبر داد و تصریح کرد: این مراسم با حضور پر شور اقشار مختلف مردم برگزار و برپایی غرفه های جهاد تبیین، غرفه کودکان و.. همراه است.

فارسی همچنین به برگزاری مراسم سومین شب قدر در مساجد، تکایا و حسینه‌های ملایر اشاره کرد و گفت: در دو شب گذشته نیز مردم ملایر علاوه بر حضور در تجمعات بیعت با رهبری، با برپایی موکب‌ها در زمان افطار و برگزاری اجتماعات مردمی در بیعت با رهبری معظم ارادت خود را به آرمان‌های امام شهیدشان و بیعت با رهبری معظم انقلاب و آرمان‌های انقلاب اسلامی اعلام کردند.

انتهای پیام
خبرنگار:
فاطمه رحمتی
دبیر:
اکرم یوسفی پارسا
captcha