کد خبر: 4342421
تاریخ انتشار : ۰۳ فروردين ۱۴۰۵ - ۰۰:۲۹

آسیب به ۴۷۶۰ واحد مسکونی و تجاری آذربایجان‌شرقی در جنگ رمضان

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی آذربایجان‌شرقی گفت: از آغاز جنگ تحمیلی رمضان تاکنون بیش از چهار هزار و ۷۶۰ واحد مسکونی و تجاری در اثر تجاوز دشمن صهیونی _ آمریکایی در ۱۳ شهر استان تخریب شده یا آسیب دیده‌اند.

تخریب واحد مسکونی، تبریزحجت‌الله سروری، مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی آذربایجان‌شرقی در گفت‌وگو با ایکنا از آذربایجان‌شرقی با بیان اینکه از آغاز جنگ رمضان تاکنون بیش از چهار هزار و ۷۶۰ واحد مسکونی و تجاری در اثر تجاوز آمریکایی _ صهیونی در ۱۳ شهر استان تخریب شده یا آسیب دیده‌اند، اظهار کرد: از این تعداد حدود یک‌ هزار و ۱۰۰ واحد تجاری بوده و بقیه مسکونی است که البته تنها ۱۲ واحد مسکونی به‌طور ۱۰۰ درصد تخریب شدند.

وی ادامه داد: از ۱۲ واحد مسکونی تخریب شده کامل در آذربایجان‌شرقی، چهار واحد در تبریز و روستای اسبس، شش واحد در مراغه و چهار واحد در آذرشهر واقع شده است.

سروری بیان کرد: تاکنون میزان خسارت وارده به سه هزار و ۷۶۰ واحد مسکونی آسیب دیده در آذربایجان‌شرقی ارزیابی شده، ضمن اینکه خود مردم تاکنون تمام شیشه‌های شکسته‌شده واحدهای یاد‌شده را جایگزین کرده‌اند که با ارائه فاکتور هزینه آن‌ها قابل پرداخت است.

وی اضافه کرد: اقدامات لازم جهت اسکان شهروندان نیز از سوی متولیان و ستاد بحران استان انجام شده است.

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی آذربایجان‌شرقی گفت: وام ودیعه مسکن نیز به واحدهای مسکونی پرداخت می‌شود که پروانه و اقدامات ساخت آن توسط سازمان نظام مهندسی آذربایجان‌شرقی رایگان خواهد بود.

انتهای پیام
captcha