کد خبر: 4343486
تاریخ انتشار : ۱۰ فروردين ۱۴۰۵ - ۱۴:۱۲
معاون استاندار یزد:

حس همبستگی و انسجام ملی از مسیر هنر به جامعه تزریق شود

اسماعیل دهستانی با تأکید بر ضرورت همدلی و انسجام در شرایط کنونی گفت: باید پیام همبستگی و ارتباط را به جامعه تزریق کنیم.

حس همبستگی و انسجام ملی از مسیر هنر به جامعه تزریق شودبه گزارش ایکنا از یزد، اسماعیل دهستانی، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار یزد، ۱۰ فروردین‌ماه در دیدار با جمعی از هنرمندان تئاتر استان، با اشاره به شرایط ویژه‌ای که به دلیل جنگ رمضان ایجاد شده است، گفت: با وجود فشارهای کاری و فضای خاصی که در این روزها تجربه می‌کنیم، بیش از هر زمان دیگری به حضور و فعالیت هنرمندان نیاز داریم. 

وی افزود: تنها ابزاری که می‌تواند فضای عمومی جامعه را تغییر دهد، هنر است. هنر می‌تواند امنیت روانی جامعه را تقویت کرده و از طریق ایجاد فضایی سالم و امیدبخش، به مردم کمک کند. 

معاون استاندار یزد با بیان اینکه هنرمندان همواره نسبت به تحولات اجتماعی حساس و مسئولانه رفتار کرده‌اند، گفت: ماهیت کار هنری با بسیاری از حوزه‌ها فرق دارد، به‌ویژه تئاتر که ارتباط چهره به چهره دارد و گاهی مخاطب خود را جزئی از اثر هنری می‌بیند. به همین دلیل توجه ما به حوزه فرهنگی، هنری و اجتماعی باید متوازن و هدفمند باشد. 

دهستانی با تأکید بر ضرورت همدلی و انسجام در شرایط کنونی اظهار کرد: باید پیام همبستگی و ارتباط را به جامعه تزریق کنیم. تلاش می‌کنیم که آثار هنری متناسب با وضعیت ویژه امروز و با در نظر گرفتن سلیقه‌های مختلف، روی صحنه بروند. 

وی با تبریک روز جهانی تئاتر به هنرمندان بیان کرد:‌ در حالی که نگاه‌ها غالباً به پدافند نظامی معطوف است، اعتقاد من این است که پدافند اجتماعی و فرهنگی نیز اهمیت فراوانی دارد. هنر به‌ویژه تئاتر، یکی از مهم‌ترین ابزارهای پدافند فرهنگی ماست. 

معاون استاندار یزد افزود: تئاتر هنری چهره به چهره و زنده است که به شکلی عمیق‌تر حس و معنا را به مخاطب منتقل می‌کند.

دهستانی در پایان با اشاره به موضوع تاب‌آوری در دوران جنگ رمضان گفت: زندگی در جریان است و هنرمندان می‌توانند در سه محور زندگی، جنگ و تاب‌آوری نقش‌آفرینی کنند. در یزد نیز رویدادی با عنوان «تیارا» که به نام یک شهید دانش‌آموز یزدی در جنگ رمضان ثبت شده، با این موضوع برگزار خواهد شد.

انتهای پیام
captcha