کد خبر: 4344396
تاریخ انتشار : ۱۶ فروردين ۱۴۰۵ - ۰۹:۲۰
یادداشت

بازی تاج و تاراج؛ جنگ ابدان و اذهان

به قلم سیدمصطفی حسینی نیشابوری، رئیس مرکز بین‌المللی قرآن و تبلیغ سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی

 از گذشته تاکنون جنگ در عرصه‌گاه نرم و سخت شکل می‌گرفت. جنگ سخت برخورد شمشیرها و سرنیزه‌ها بود و جنگ نرم، تضارب اشعار حماسی، رجزها، مفاخره و البته روایت پسینی وقایع نبرد.

امروز نیز چنین است، البته بسیار پیچیده‌تر و درهم تنیده‌تر! هرکدام افسران و سربازان خود را می‌طلبد. همانگونه که جنگ سخت تیپ و لشکر آماده، حاضر، بیدار و متبحر دارد، جنگ نرم هم خصوصاً در عرصه بین‌الملل نیازمند دیپلمات‌ها و فعالان مؤمن، انقلابی، معتقد، پرکار و خلاق است تا نه فقط روایت جعلی دشمن را در حمله به اذهان و افکار عمومی خنثی بلکه روایتی قوی و واقعی و البته حرفه‌ای ارائه کند.

دشمن خبیث سعی می‌کند ابتدا با بهره‌برداری از قدرت رسانه و شگردهای مختلف از جمله‌ اتهاماتی همانند تروریسم، دیکتاتوری و... اذهان عمومی جوامع را نسبت به سوژه، منفی، بدبین و بلکه متنفر کند.

به تعبیری افکار عمومی جهان را با حمله و تجاوز به طرف مقابل، همراه و حتی تلاش می‌کند از درون جبهه مقابل نیز یارگیری‌های جدی نماید (چه فریب خورده چه نفوذی و مزدور). سپس با پروپگاندای وسیع، به توانمندی‌های خود ضریب داده و در افکار عمومی از خود چهره‌ای فرازمینی، منجی و شکست‌ناپذیر ارائه دهند که با یک دکمه دودمان طرف مقابل را در لحظه دود می‌کند! و در نهایت با پشتیبانی همراهی افکار عمومی داخلی و خارجی و نهادها و مجامع به ظاهر مدافع حقوق انسانی، با کمترین هزینه بیشترین سود را هم از حیث وجاهت و جایگاه (ابهت ابرقدرتی) و هم از حیث مادی (تاراج نفت و معادن و سرمایه‌ها) رندانه به جیب می‌زنند!

اینکه این نسخه در کدامین کشورها جواب داده و آمریکایی‌ها مثل آب خوردن هم تاج ریاست آن کشور را بر سر نهاده‌اند و هم منابعش را تاراج کرده‌اند، بماند اما این خیلی مهم است که چرا این بازی تاج و تاراج در مورد ایران جواب نداده است؟ پاسخ هم روشن است هم بسیار مهم!

1- جهان‌بینی و ایدئولوژی برخاسته از توحید

 ایران اسلامی صاحب یک ایدئولوژی اخذشده از فطرت و حقیقت است که افراد زیادی از نخبگان و عموم مردم از آن به عنوان ارزش‌های اخلاقی منطبق با سرشت و عقلانیت دستکاری نشده(معنویت) استقبال می‌کنند. 

2- مقابله و مقاومت فعالانه و کنشگرانه در جنگ نرم و روایت

شبکه معنویت‌خواهان و حقیقت‌جویان به‌صورت داوطلبانه و شبکه‌هایی از دین‌مداران، اسلام‌خواهان، آزادی‌خواهان و ستمدیدگان عالم با نقش‌آفرینی افراد زیادی که با جهاد تبیین به عنوان روشنگران و نشردهندگان واقعیت‌ها در عرصه بین‌الملل توانسته‌اند روایت صادقانه و نزدیکی را از حقایق ایران اسلامی به جهانیان برسانند(همانند اقدام مؤثر رایزنان فرهنگی در طرح از ایران بگو در خارج و راهیان پیشرفت در داخل) 

3- هوشیاری، ایمان و بصیرت معجزه‌گونه مردم شجاع ایران با ایفای نقش درست و کامل در ایجاد و حفظ اتحاد مقدس

 4- داشتن رهبری الهی، قوی، حکیم و مؤمن و راهنمایی‌های عمیق و به هنگام امت

 5- نیروهای انسانی مستعد، با اراده و مؤمن در عرصه‌های مختلف همانند سربازان و سرداران نظامی، امنیتی و دانشمندان و اندیشمندان بزرگ

6- پیشرفت‌های خارق‌العاده علمی و تکنولوژی در بخش‌های گوناگون مثل پزشکی، نانو و صنایع نظامی علیرغم تحریم‌های ظالمانه و توطئه‌های خائنانه ... 

به همین دلیل اکنون بازی تاج و تاراج طرفداران فاسق باند آدمخواران اپستین جواب نداده است! و مادامی که دشمن مکار نتواند در صفوف متحد مردم تفرقه، خستگی و تردید ایجاد کند و از این مسیر تمرکز رزمندگان مصمم و مؤمن را برهم ریزد، به لطف خدا و با توجه به وعده‌های راستین الهی این دو مؤلفه اصلی با اطاعت از ولایت و رهبری دینی، بازی شیطانی تاج و تاراج راناکام نموده و این جنگ تحمیلی به بشارت الهی نصر و فتح تبدیل می‌شود. سوره مبارکه بقرة آیه ۲۱۶: «كُتِبَ عَلَيكُمُ القِتالُ وَهُوَ كُرهٌ لَكُم ۖ وَعَسىٰ أَن تَكرَهوا شَيئًا وَهُوَ خَيرٌ لَكُم ۖ : جهاد در راه خدا، بر شما مقرّر شد؛ در حالی که برایتان ناخوشایند است. چه بسا چیزی را خوش نداشته باشید، حال آن که خیرِ شما در آن است».

اکنون بهترین زمان برای رسیدن به قله است

اکنون اذهان و افکار عمومی بسیاری از جهانیان حتی در غرب وآمریکا با مردمان کهن ترین تمدن گیتی یعنی ایران است. اکنون اندیشه‌های واقع‌نگر و منصف توانمندی‌های فرزندان این مرز و بوم را در ساحت‌های مختلف نظاره‌گرند و ایشان را تحسین می‌کنند.

اکنون و پس از نیم قرن مبارزه و تلاش باید جنگ اذهان و ابدان را هوشمندانه و مصمم تا گذر از این گردنه و اثبات حقانیت و قدرت خویش جلو ببریم. یکصدا، متحد و باصلابت. اکنون فقط چند رژیم مفلوک مثل اسرائیل، اوکراین و سعودی برای آمریکای اپستین دعا می‌کنند! اکنون فقط آدمخواران اپستین، قتل‌عام‌کنندگان نسل‌کش و بی‌وطن‌های دروغگو و مفلوک روان‌پریش بی‌شخصیت و مجمع‌الزذائل آمریکا، یعنی ترامپ دخیل می‌بندند! اینک وقت سقوط اوثان است؛ بت دلار! بت هالیوود! بت ایسم‌های توخالی! بت ابرقدرت شیطانی! بت بعل!

انتهای پیام
captcha