همزمان با نزدیک شدن به اربعین شهادت قائد امت و صدها نفر از شهدای جنگ تحمیلی و دانشآموزان مینابی، سازمان حج و زیارت با راهاندازی «پویش کاشت نهال مثمر» از کارگزاران زیارتی سراسر کشور دعوت کرد به یاد شهدای عزیز ۴۰ هزار نهال غرس کنند.
به گزارش ایکنا به نقل از پایگاه اطلاعرسانی حج و زیارت؛ اهتمام به درختکاری، حفظ منابع طبیعی و کاشت نهال یکی از تأکیدات شهید امام خامنهای بوده و ایشان همه ساله تمامی مردم را به این اقدام تأثیرگذار دعوت میکردند.
اکنون نیز با توجه به تأکیدات رهبر گرانقدر انقلاب مبنی بر کاشت نهال مثمر و ادامه دادن راه آن امام شهید، مردم در جای جای ایران اسلامی و در بحبوحه جنگ صهیونی - آمریکایی از این عمل غافل نشدهاند.
بر همین اساس سازمان حج و زیارت همزمان با نزدیک شدن به چهلمین روز شهادت امام خامنهای، شهدای جنگ تحمیلی و شهدای میناب و همچنین گرامیداشت شهید علیرضا بیات، رئیس سابق سازمان حج و زیارت با راهاندازی «پویش کاشت نهال مثمر»، از کارگزاران زیارتی سراسر کشور دعوت کرد به یاد شهدای عزیزمان ۴۰ هزار نهال غرس کنند.
انتهای پیام