کد خبر: 4344950
تاریخ انتشار : ۱۸ فروردين ۱۴۰۵ - ۱۱:۵۲

کنفرانس بین‌المللی «استکبارستیزی در اندیشه رهبر شهید انقلاب» در قم برگزار شد

کنفرانس بین‌المللی «استکبارستیزی در اندیشه رهبر شهید انقلاب» امروز ۱۸ فروردین‌ماه در مجمع جهانی اهل‌بیت(ع) در شهر قم برگزار شد.

کنفرانس بین‌المللی استکبارستیزی در اندیشه رهبر شهید انقلاب در قم برگزار شدبه گزارش ایکنا از قم به نقل از روابط عمومی مجمع جهانی اهل بیت(ع)، کنفرانس بین‌المللی «استکبارستیزی در اندیشه رهبر شهید انقلاب، حضرت آیت‌الله‌العظمی امام خامنه‌ای» امروز ۱۸ فروردین‌ماه در مجمع جهانی اهل‌بیت(ع) در شهر قم برگزار شد.

این کنفرانس با حضور جمعی از مسئولان حوزوی، اساتید و فعالان عرصه بین‌الملل، با هدف تبیین ابعاد نظری و عملی استکبارستیزی در منظومه فکری رهبر معظم انقلاب و بررسی راهکارهای گسترش این گفتمان در سطح جهانی برگزار شد.

در این نشست، حجت‌الاسلام والمسلمین ساعی‌ور، رئیس دفتر نمایندگی ولی‌ فقیه در جمهوری آذربایجان‌ با اشاره به جایگاه راهبردی اندیشه مقاومت در تحولات منطقه‌ای، بر ضرورت تبیین دقیق مفاهیم استکبارستیزی برای نخبگان و جوامع اسلامی تأکید کرد و آن‌را عامل مهمی در تقویت هویت دینی و سیاسی امت اسلامی دانست.

همچنین حجت‌الاسلام والمسلمین حسینی کوهساری، معاون امور بین‌الملل حوزه‌های علمیه، با تشریح نقش حوزه‌های علمیه در تولید و انتقال گفتمان انقلاب اسلامی، بر لزوم بهره‌گیری از ظرفیت‌های بین‌المللی برای ترویج اندیشه‌های اصیل اسلامی و مقابله با جریان‌های سلطه‌گر تأکید کرد.

در ادامه، حجت‌الاسلام والمسلمین قنبری، معاون ارتباطات و بین‌الملل جامعةالمصطفی العالمیه به اهمیت تربیت نیروهای کارآمد و آشنا با زبان و فرهنگ ملت‌ها برای انتقال پیام استکبارستیزی اشاره کرد و خواستار تقویت همکاری‌های علمی و فرهنگی در این زمینه شد.

در بخش دیگری از این کنفرانس، ۶ نفر از طلاب و فعالان عرصه بین‌الملل نیز به ارائه دیدگاه‌ها، تجربیات و پیشنهادات خود پرداختند. این افراد با تأکید بر نقش رسانه‌های نوین، فضای مجازی و دیپلماسی فرهنگی، راهکارهایی برای گسترش گفتمان مقاومت و مقابله با جنگ نرم دشمنان ارائه کردند.

یادآور می‌شود، در پایان این نشست، بر ضرورت تداوم چنین همایش‌هایی، تقویت شبکه‌های بین‌المللی فعالان حوزوی و تدوین برنامه‌های عملیاتی برای ترویج اندیشه استکبارستیزی در سطح جهان اسلام تأکید شد.

انتهای پیام
دبیر:
مژگان فرهنگیان
captcha