کد خبر: 4344952
تاریخ انتشار : ۱۸ فروردين ۱۴۰۵ - ۱۱:۵۷
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان قم بیان کرد

خون رهبر شهید و شهدای اسلام؛ سند پیروزی انقلاب

حجت‌الاسلام والمسلمین عباس اسکندری گفت: خون رهبر شهید و دیگر شهدای اسلام و انقلاب، اجازه نمی‌دهد خدشه‌ای به این کشور و انقلاب وارد شود.

حجت‌الاسلام اسکندری مدیرکل اوقاف استان قمبه گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی اداره‌کل اوقاف و امور خیریه استان قم،  حجت‌الاسلام والمسلمین عباس اسکندری، مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان قم  با حضور در تجمع شبانه مردم قم که شامگاه ۱۷ فروردین‌ماه در جوار آستان مقدس امامزاده سیدعلی(ع) برگزار شد، طی سخنانی اظهار کرد: آمریکا و اسرائیل و همه دنیای غرب، چشم و گوش به دهان شیطان دارند و هر آنچه ابلیس بگوید، انجام می‌دهند.

وی افزود: برخی گمان می‌کنند مردم ایران از حضور در خیابان خسته خواهند شد در حالی‌که مطمئن باشید مردم ایران، خستگی را به زانو در می‌آورند.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان قم ابراز کرد: هر جا برای حفظ مکتب و کشور نیاز به حضور باشد، بدون چشمداشت حضور خواهیم داشت.

وی ادامه داد: رزمندگان دلیر ما در حال کوبیدن دشمن متجاوز هستند و اطمینان داشته باشید، در این نبرد، پیروز واقعی خواهیم بود. مردم ایران بدانند هر چقدر این جنگ طول بکشد، در انتها ما پیروز خواهیم شد.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان قم با بیان اینکه خون رهبر شهید و دیگر شهدای اسلام و انقلاب، اجازه نمی‌دهد خدشه‌ای به این کشور و انقلاب وارد شود، گفت: درود بر مردم بزرگ ایران که با حضور همیشگی خود، پاسدار این خون‌های پاک هستند.

انتهای پیام
دبیر:
مژگان فرهنگیان
captcha