
به گزارش ایکنا به نقل از الجزیره، پیشنویس قطعنامه پیشنهادی بحرین در نشست امروز سهشنبه به وقت محلی (هفتم آوریل ۲۰۲۶ برابر با ۱۸ فروردین ۱۴۰۵) شورای امنیت سازمان ملل متحد به رأی گذاشته شد و روسیه و چین با رأی مخالف خود، آن را وتو کردند.
پیشنویس قطعنامه پیشنهادی بحرین، ۱۱ رأی موافق، دو رأی مخالف روسیه و چین و دو رأی ممتنع پاکستان و کلمبیا را به دست آورد.
بحرین که همزمان با برخی دیگر از کشورهای عربی قلمرو و خاک خود را در اختیار آمریکا و اسرائیل برای تجاوز به ایران قرار داده است، در پیشبرد اهداف سیاسی خود با سوء استفاده از موقعیت ریاست شورای امنیت سازمان ملل بهرغم حمایت واشنگتن ناکام ماند.
قطعنامه پیشنهادی بحرین به نمایندگی از کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس (به جز عمان) و نیز کشور اردن درباره تنگه هرمز در پی تجاوز آمریکا و اسرائیل به ایران، ارائه شده بود.
نماینده بحرین پیش از تصویب قطعنامه و در راستای تصویب این قطعنامه ضد ایرانی، بدون اشاره به تجاوز غیر قانونی آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه ایران ادعا کرد: پیشنویس قطعنامهای را به شورای امنیت سازمان ملل ارائه کردیم تا امنیت کشتیرانی بینالمللی در خلیج فارس را رقم بزنیم.
نشست شورای امنیت سازمان ملل درباره قطعنامه پیشنهادی بحرین ابتدا قرار بود جمعه پیش برگزار شود؛ سپس با ادعای رایزنیهای بیشتر به روز شنبه هفته جاری موکول شد. در ادامه، همین نشست نیز به تعویق افتاد و امروز برگزار شد.
در ادامه ویدیویی از لحظه رد شدن پیشنویس قطعنامه ضد ایرانی بحرین در مورد بازگشایی تنگه هرمز پس از وتوی روسیه و چین را میبینید.