فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در پیامی خطاب به ملت ایران، گفت: همسایگان جنوبی بدانند اگر جغرافیا و امکانات آنها در خدمت آمریکا برای تعرض به ملت ایران استفاده شود باید با تولید نفت در منطقه خاورمیانه خداحافظی کنند. 
به گزارش ایکنا، سیدمجید موسوی، فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در پیامی خطاب به ملت ایران، گفت: همسایگان جنوبی بدانند اگر جغرافیا و امکانات آنها در خدمت آمریکا برای تعرض به ملت ایران استفاده شود باید با تولید نفت در منطقه خاورمیانه خداحافظی کنند.
متن این پیام به شرح زیر است:
به نام الله؛ پاسدار خون شهیدان
مردم عزیز و غیرتمند ایران سلام
بیش از 50 روز است که از جنگ تحمیلی سوم گذشته و شما جانفدایان ایران اسلامی با حضور در خیابانها و میادین شهر پشتیبان مردان میدان بودهاید. به عنوان فرزند کوچک این ملت خاضعانه بر مشتهای گره کرده و قدمهای استوارتان بوسه میزنم.
فرزندان شما پای لانچرها چهل شبانهروز حیثیت استکبار را مفتضح کردند و در دوران سکوت نظامی نیز با چشم بیدار و دست بر ماشه، آمادهباش دفاع از این جغرافیای کهن و تمدن چند هزار ساله بودند.
امروز، اما به میان شما آمدیم که بگوییم ما با شما بیعت میکنیم که اگر فردای آتشبس دشمن دست از پا خطا کند و تعرضی به این خاک صورت گیرد؛ این بار هر جا که شما بگویید هدف ما خواهد بود و همسایگان جنوبی بدانند اگر جغرافیا و امکانات آنها در خدمت آمریکا برای تعرض به ملت ایران استفاده شود، باید با تولید نفت در منطقه خاورمیانه خداحافظی کنند؛
و ما رمیت اذ رمیت و لکن الله رمی
سیدمجید موسوی
فرمانده هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
انتهای پیام