کد خبر: 4348576
تاریخ انتشار : ۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۲۲:۱۹
مسعود امامی یگانه:

نظارت کیفی بر آموزش‌های غیر حضوری انجام شود

نظارت کیفی بر آموزش‌های غیر حضوری انجام شود استاندار اردبیل با اشاره به ارائه آموزش به صورت غیر حضوری در برنامه شاد، خواستار نظارت کیفی بر این آموزش‌ها شد.

نظارت کیفی بر آموزش‌های غیر حضوری انجام شودبه گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی استانداری اردبیل، مسعود امامی یگانه، استاندار اردبیل، پنجم اردیبهشت ماه در جلسه شورای آموزش و پرورش استان، اظهار کرد: با توجه به اینکه هیچ آموزشی جایگزین آموزش حضوری نمی‌شود، ولی توجه به کیفیت آموزش در فضای شاد در کنار کمیت نیز باید مورد توجه قرار گیرد.

وی افزود: در راستای ارائه آموزش‌های با کیفیت از طریق شاد، برقراری ارتباط با خانواده‌ها و جلب مشارکت والدین نیز مؤثر است.

امامی یگانه با اشاره به برنامه‌های آموزشی ارائه شده در صدا و سیما، خواستار ورود شبکه استانی نیز برای پخش این آموزش‌ها شد.
 
وی به مشکلات اینترنت برای استفاده در مباحث آموزشی و برنامه شاد اشاره کرد و خواستار پیگیری مدیران مربوطه و حل و رفع این مشکل شد.
 
استاندار اردبیل توجه به مسائل تربیتی در آموزش‌های غیر حضور را حائز اهمیت دانست و گفت: مسائل تربیتی در شکل گیری شخصیت دانش آموزان تأثیرگذار هستند و چه بسا ماندگاری آموزش‌های تربیتی به مراتب بیشتر از دروس تئوری است.
 
امامی یگانه بیان کرد: با توجه به اینکه نسل جوان و نوجوان در دهه اخیر آماج حملات فرهنگی در فضا‌های مجازی هستند و شاهد تغییر دیدگاه‌ها و نوع نگاه‌ها در نسل جوان و نوجوان هستیم، اهمیت مباحث تربیتی باید در اولویت قرار گیرد.
 
وی رتبه کنکور استان را یادآور شد و اظهار کرد: با توجه به اینکه رتبه کنکور استان بالای ۲۰ است، باید در این خصوص، برنامه‌ریزی‌های لازم صورت گیرد و این میزان به میانگین کشوری نزدیک شود.
 
نماینده عالی دولت در استان اردبیل با اشاره به پروژه‌های مهم مطرح شده در شورای آموزش و پرورش استان از جمله بهسازی مسیر اردوگاه تربیتی و تخصیص اعتبار برای مدارس لازم‌التوجه نسبت به پیگیری از دستگاه‌های مربوطه برای تزریق اعتبارات مصوب و مورد نیاز قول مساعد داد.
 
وی در پایان به قرار گرفتن در آستانه هفته بزرگداشت مقام معلم اشاره کرد و ضمن قدردانی از تلاش‌های ایثارگرانه معلمان، خواستار اجرای برنامه‌های متناسب با شرایط کنونی برای بزرگداشت معلمان شد.

۹۰ درصد دانش‌آموزان اردبیل زیر پوشش شبکه آموزش مجازی «شاد» 

در ادامه جلسه سید اردشیر رشیدی آل‌هاشم، مدیرکل آموزش و پرورش استان با تشریح آخرین وضعیت آموزشی در شرایط خاص کشور، از پوشش ۹۲ درصدی دانش‌آموزان استان در شبکه آموزش مجازی «شاد» خبر داد و بر استمرار فرآیند تعلیم و تربیت با بهره‌گیری از همه ظرفیت‌های موجود تأکید کرد.
 
وی با قدردانی از تلاش‌های معلمان، مدیران مدارس و خانواده‌ها، اظهار کرد: در مناطقی که به دلیل محدودیت‌های زیرساختی و دسترسی به اینترنت و نیز کمبود امکانات، امکان بهره‌مندی کامل از آموزش مجازی فراهم نیست، معلمان جهادی و فداکار با حضور میدانی در روستا‌ها و مناطق عشایری، بسته‌های آموزشی تهیه‌شده را در اختیار دانش‌آموزان قرار می‌دهند.
 
مدیرکل آموزش و پرورش استان اردبیل افزود: این معلمان متعهد با استفاده از ظرفیت‌های بومی، از جمله مساجد و فضا‌های طبیعی، فرآیند آموزش را تداوم بخشیده‌اند تا هیچ دانش‌آموزی از چرخه تعلیم و تربیت بازنماند.
 
رشیدی آل هاشم در خصوص نحوه برگزاری امتحانات نهایی نیز اعلام کرد: تصمیم‌گیری در این زمینه بر عهده ستاد عالی آزمون وزارت آموزش و پرورش است و با توجه به شرایط کشور، زمان و شیوه برگزاری آزمون‌ها، ۱۵ روز پیش از آغاز امتحانات به صورت رسمی اطلاع‌رسانی خواهد شد. همچنین برنامه‌ریزی برای نحوه برگزاری امتحانات هماهنگ کشوری پایه‌های هفتم تا دهم به استان‌ها واگذار شده است و به‌زودی جزئیات مربوط به برگزاری این آزمون‌ها به‌صورت استانی یا مدرسه‌ای اعلام می‌شود.
 
در ادامه این نشست، سید اردشیر رشیدی آل‌هاشم و اعضای شورای آموزش و پرورش استان، گزارش جامعی از عملکرد دستگاه‌های مربوطه در حوزه آموزش و پرورش ارائه کرده و مهم‌ترین چالش‌های آموزشی و تربیتی استان را مورد بررسی قرار دادند.
انتهای پیام
دبیر:
معصومه امام وردی
captcha