کد خبر: 4349184
تاریخ انتشار : ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۱۵:۰۵
نماینده ولی‌ فقیه در آذربایجان‌شرقی:

پایش دقیق نیازمندان جامعه موجب هدفمندی بیشتر نذورات مردمی می‌شود

حجت‌الاسلام والمسلمین مطهری‌اصل گفت: پایش دقیق نیازمندان و فقرا در جامعه موجب هدفمندی بیشتر نذورات مردمی می‌شود تا احسان و خیرات به موقع به‌دست آنان برسد.

حجت الاسلام مطهری اصل، امام جمعه تبریز

به گزارش ایکنا از آذربایجان‌شرقی، حجت‌الاسلام والمسلمین احمد مطهری‌اصل، نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه تبریز، امروز، هشتم اردیبهشت‌ماه، در دیدار مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان با وی، ضمن تأکید بر اینکه مردم ایران با تأسی از سیره اهل بیت(ع) نسبت به خیر و احسان پیشگام هستند، گفت: باید پایش دقیق نسبت به نیازمندان جامعه و نیازسنجی آنها انجام شود تا نذورات مردمی با دقت کافی هزینه شود.

وی گرانی و برخی آسیب‌های اجتماعی را عامل مهم در بروز فقر در جامعه برشمرد و افزود: طبق فرمایش امیرالمؤمنین(ع) عدالت برتر از احسان است و در صورت تحقق عدالت اجتماعی، جلوی فقر گرفته می‌شود.

امام جمعه تبریز همچنین با تأکید بر توانمندسازی محرومین از طریق ایجاد اشتغال، گفت: کمیته امداد واسطه بین خیرین و مردم با اقشار محروم جامعه است و رسالت سنگینی در رفع فقر دارد.

مهرداد محمدپور شاطری، مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) آذربایجان‌شرقی نیز در این دیدار با ابلاغ سلام صمیمی سیدمرتضی بختیاری، رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) از نقش پدرانه و معنوی نماینده ولی‌ فقیه در استان نسبت به امر محرومیت‌زدایی قدردانی کرد.

وی در ادامه ضمن ارائه گزارش عملکرد کمیته امداد در سال گذشته و خدمات این نهاد در جنگ تحمیلی ۴۰ روزه، از اجرای رزمایش مددکاری برای سرکشی به منازل همه مددجویان استان خبر داد و گفت: این اقدام علاوه بر صله رحم، در جهت پایش دقیق و نیازسنجی خانواده‌های تحت حمایت است.

محمدپور تصریح کرد: ۱۵۰ هزار نفر در آذربایجان‌شرقی از خدمات کمیته امداد در زمینه‌های معیشت، اشتغال، مسکن، درمان، فرهنگی و بهره‌مند هستند.

انتهای پیام
captcha