کد خبر: 4349738
تاریخ انتشار : ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۱۷:۵۲
امام جمعه بانه:

مسیر مقاومت با شهادت رهبران الهی هرگز متوقف نمی‌شود

ماموستا جمال کریمی گفت: دشمنان گمان می‌کردند شهادت رهبر معظم انقلاب می‌تواند محور مقاومت را درهم شکند، اما در توهم به سر می‌برند، چراکه مسیر مقاومت با شهادت رهبران الهی هرگز متوقف نخواهد شد.

جمال کریمی امام جمعه بانه

به گزارش ایکنا از کردستان، ماموستا جمال کریمی، امام جمعه بانه امروز، 11 اردیبهشت‌ماه در خطبه‌های نماز جمعه این هفته مسجد جامع بانه با اشاره به اهمیت ایستادگی در برابر دشمنان گفت: مسیر  مقاومت با شهادت رهبران الهی هرگز متوقف نمی‌شود و دشمنان در گمان خام خود تصور می‌کنند که با حذف چهره‌های مؤثر می‌توانند جنبش‌های  مردمی را از بین ببرند، در حالی که ایمان ملت ایران و جبهه مقاومت با شهادت رهبران جان تازه‌ای می‌گیرد.

وی با ابراز آرزوی سلامتی برای رهبر معظم انقلاب اسلامی آیت‌الله سیدمجتبی خامنه‌ای (حفظه‌الله) و توفیق خدمت برای همه مسئولان نظام در مسیر خدمت به مردم افزود: مکتب انقلاب اسلامی و اندیشه مقاومت، ریشه در ایمان و توکل دارد و ملت ایران در برابر تجاوز دشمنان امریکایی - صهیونیستی، مقاوم‌تر از گذشته ایستاده است.

امام جمعه بانه با گرامیداشت یاد و خاطره شهید استاد مرتضی مطهری و فرارسیدن ۱۲ اردیبهشت به عنوان روز معلم، این روز را به فرهنگیان، فرهیختگان و صاحبان علم و اندیشه تبریک گفت و تلاش معلمان را در ساختن آینده کشور ستود.

وی رمز عبور از وضعیت حساس کنونی را  وحدت و همبستگی ملی دانست و اظهار کرد: ملت ایران آماده فداکاری و ایثار برای حفظ استقلال و عزت کشور است و اجازه نخواهد داد حتی یک وجب از خاک میهن عزیز به دست بیگانگان بیفتد. طرح پویش «جان‌فدا» نمونه‌ای آشکار از پیام استقامت ملت ایران است که هرگز از خون شهدا و حقوق مشروع خود عقب‌نشینی نخواهد کرد.

ماموستا کریمی، با اشاره به مقاومت در لبنان گفت: این جبهه براساس مقابله با ظلم و جنایت بنا شده و هرگز با فشار و زورگویی دشمنان تضعیف نخواهد شد. اکنون زمانی فرا رسیده است که رژیم صهیونیستی، که روزگاری ارتش‌های عرب را در یک لحظه مغلوب می‌کرد، در مرزهای ابتدایی خود از مقاومت ضربات سنگینی می‌خورد و این نشانه وعده الهی در نصرت مظلومان است.

وی در ادامه، با هشدار نسبت به تغییر رویکرد دشمنان به جنگ اقتصادی و روانی، تأکید کرد: دشمنان که در میدان نبرد نظامی شکست خورده‌اند، امروز با هجمه اقتصادی و ایجاد تردید در جامعه تلاش می‌کنند وحدت مردم را خدشه‌دار کنند. مسئولان باید بر بازار نظارت دقیق‌تر داشته باشند تا فریب جنگ روانی دشمن را نخوریم. آنچه امروز به عنوان محاصره دریایی مطرح می‌شود، تأثیر واقعی ندارد؛ چون مسیرهای متعدد برای تأمین کالا وجود دارد و به لطف خدا این محاصره نیز شکست خواهد خورد.

ماموستا جمال کریمی در پایان خطبه‌های خود گفت: همدلی و تعاون مردم در شرایط سخت اقتصادی می‌تواند بسیاری از مشکلات را کاهش دهد؛ باید یکدیگر را درک کرد، امید را حفظ نمود و با همبستگی و ایمان، از این مرحله نیز به لطف خدا عبور خواهیم کرد.

انتهای پیام
captcha