کد خبر: 4352976
تاریخ انتشار : ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۲۰:۵۵

خطیب مسجدالاقصی اتهامات وارد شده به خود درباره تروریسم را رد کرد

خطیب مسجدالاقصی اتهامات مطرح شده علیه خود در خصوص اظهارات تحریک‌آمیز و حمایت از تروریسم را رد کرد.

به گزارش ایکنا به نقل از آناتولی، شیخ عکرمه صبری، خطیب مسجدالاقصی، اتهامات تحریک‌آمیز مطرح شده علیه خود توسط مقامات رژیم صهیونیستی را رد کرد.

روز یکشنبه جلسه‌ای در دادگاه بدوی اسرائیل در قدس غربی در مورد اتهامات تحریک‌آمیز علیه شیخ صبری (۸۷ ساله) برگزار شد. جلسه بعدی قرار است در ۷ سپتامبر برگزار شود.

نوامبر گذشته، تیم دفاعی شیخ صبری در بیانیه‌ای کتبی اعلام کرد که دادگاه «کیفرخواست ارائه شده توسط دادستانی عمومی اسرائیل علیه حضرت شیخ به اتهام اظهارات تحریک‌آمیز که به ژوئیه ۲۰۲۴ برمی‌گردد» را بررسی خواهد کرد.

طبق این بیانیه، کیفرخواست شامل اتهامات «تحریک به تروریسم» علیه شیخ صبری است که بر اساس دو سخنرانی تنظیم شده است که او در سال ۲۰۲۲ در مراسم عزاداری مربوط به عدی التمیمی و رائد خازم در اردوگاه‌های پناهندگان شعفاط و جنین ایراد کرده است. به علاوه اتهام سوم مربوط به دعای او برای شهید اسماعیل هنیه، رهبر حماس در خطبه جمعه در مسجدالاقصی است.

شیخ صبری پس از جلسه دادگاه به خبرنگاران، گفت: ما از تیم حقوقی به خاطر عملکرد منطقی و عاقلانه‌شان در اثبات بی‌گناهی من از اتهامات تشکر می‌کنیم.

وی افزود: دفاع از دیدگاه مذهبی موفقیت‌آمیز بود، زیرا ما در سخنرانی‌های خود به عبارات مذهبی تکیه می‌کنیم.

خطیب مسجدالاقصی از تحریف سخنانش توسط مقامات اشغالگر انتقاد کرد و گفت: این یک تحریف آشکار است که برای تحریک آشکار و آزار و اذیت ناعادلانه و شرورانه و بدون هیچ توجیهی در نظر گرفته شده است.

وی افزود: اسرائیلی‌ها اطلاعات را با دعا اشتباه می‌گیرند. دعا با «اللهم» شروع می‌شود که به معنای «ای خدا» است و بنابراین خطاب به خداست. آن‌ها این عبارت را به عنوان تحریک تفسیر می‌کنند. بنابراین، اگر بگوییم «ای خدا، شهدای ما را رحمت کن»، آن را یک اتهام می‌دانند.

از سوی دیگر، احمد طیبی، عضو عرب کنست اسرائیل به خبرنگاران گفت: همه ما اینجا در کنار شیخ عکرمه صبری در مقابل تلاش برای جرم‌انگاری نماز و خطبه‌ها در مسجدالاقصی ایستاده‌ایم.

الطیبی از کمک‌های شیخ عکرمه صبری به قدس و مسجدالاقصی تمجید کرد و خاطرنشان کرد که او یک مرجع اسلامی جهانی است که توسط اشغالگران هدف قرار گرفته است.

انتهای پیام
خبرنگار:
میترا فرهادی
دبیر:
معصومه امام وردی
captcha