کد خبر: 4353540
تاریخ انتشار : ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۱۶:۲۳
استاندار یزد:

سازوکارهای نوین در مواجهه با چالش‌های اجتماعی ایجاد شود

محمدرضا بابایی از آمادگی کامل استان یزد در بخش‌های عمرانی و تأمین اقلام اساسی خبر داد و بر لزوم کار فرهنگی، اقناعی و سازوکارهای نوین در مواجهه با چالش‌های اجتماعی تأکید کرد.

سازوکارهای نوین در مواجهه با چالش‌های اجتماعی ایجاد شودبه گزارش ایکنا به نقل از روابط‌عمومی استانداری یزد، محمدرضا بابایی، استاندار یزد در نشست با جمعی از روحانیون استان، با گرامیداشت یاد شهدای والامقام و سرداران رشید اسلام بالاخص سید الشهدا انقلاب، حضرت امام خامنه ای (قدس سره الشریف) اظهار کرد: امروز ما سوار بر کشتی عزت‌مندی هستیم که رهبر معظم انقلاب و سرداران رشید اسلام فرماندهی آن را بر عهده دارند؛ مسیری که در امتداد راه عاشوراست و برای بقای خود نیازمند ایثار و فداکاری است.
 
استاندار یزد با اشاره به تحولات شگرف جهانی پس از جنگ رمضان گفت: امروز ملت‌های جهان اسلام و حتی کشورهای همسایه با افتخار از اقتدار و ایستادگی ملت ایران تجلیل می‌کنند؛ چراکه ایران اسلامی آبروی اسلام و منطقه را در برابر زیاده‌خواهی‌های استکبار و تهدیدات پوشالی امثال ترامپ حفظ کرد.
 
استاندار یزد ریشه گرانی‌های اخیر در سطح کشور را متأثر از جنگ اقتصادی تمام‌عیار دشمن دانست و افزود: دشمن با مسدود کردن منابع ارزی و اخلال در نقل و انتقال پول و کالا، یک نبرد اقتصادی جدی شکل داده است؛ اما ایستادگی بر جبهه حق، هزینه‌ها و ارزشمندی‌های خود را دارد و جامعه نخبگان و روحانیت باید این شرایط را برای مردم تبیین کنند.
 
وی با اشاره به رایزنی یک‌ساعته خود با معاون اول رئیس‌جمهور تصریح کرد: بخش عمده این نشست به دغدغه گرانی‌ها اختصاص داشت. طرح کالابرگ در دولت گام موثری برای تامین اقلام اساسی در بازه جنگ رمضان بود و امروز نیز با وجود فشارهای بودجه‌ای، دولت با تمام قوا در حال مدیریت شرایط و تأمین اقلام دارویی و حیاتی است.
 
استاندار یزد میان «گرانی ساختاری» و «گران‌فروشی» تفکیک قائل شد و تاکید کرد: گرانی معلول شرایط کلان اقتصادی است، اما «گران‌فروشی» و بی‌انصافی خط قرمز ماست؛ به همین منظور تیم‌های ویژه بازرسی در بازار یزد مستقر شده‌اند و با هرگونه تخلف و تضییع حقوق مردم با قاطعیت برخورد می‌شود که شاهد نصب بنر پلمپ در برخی از مناطق شهر هستیم.
 
وی به جزئیات سخنان خود در نشست وبیناری با رئیس‌جمهور اشاره کرد و گفت: به دکتر پزشکیان پیشنهاد دادیم برای شکستن انحصار و مافیای واردات، مجوز ثبت سفارش مستقیم مواد اولیه و نهاده‌های دامی به خودِ واحدهای تولیدی و صنعتی بزرگ استان داده شود تا شاهد کاهش قیمت تمام‌شده کالاها باشیم.
 
بابایی از آغاز عملیات اجرایی ابرپروژه آزادراه راهبردی استان خبر داد و گفت: با توجه به حجم سنگین ترانزیت در کمربندی یزد، پروژه احداث آزادراه حدفاصل اردکان تا مهریز به طول ۱۳۰ کیلومتر پیگیری شده و به زودی با حضور وزیر مربوطه کلنگ‌زنی می‌شود تا ظرف دو سال به بهره‌برداری برسد.
 
وی در پاسخ به دغدغه علما در خصوص مسائل فرهنگی و حوزه حجاب و عفاف تأکید کرد: دغدغه دلسوزان مبانی دینی را کاملاً درک می‌کنیم و این امر نیازمند هماهنگی، کار کارشناسی و سازوکارهای دقیق فرهنگی و اجتماعی است.
 
انتهای پیام
captcha