کد خبر: 4354766
تاریخ انتشار : ۰۶ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۷:۳۱
به مناسبت عید قربان

۲۵ میلیارد تومان گوشت قربانی میان نیازمندان لرستان توزیع شد

معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد لرستان از توزیع بیش از ۲۵ میلیارد و ۱۱۸ میلیون تومان نذورات قربانی میان خانواده‌های تحت حمایت در سراسر استان خبر داد.

علیرضا هادی‌پور، معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد لرستانبه گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی کمیته امداد امام خمینی(ره) استان لرستان، علیرضا هادی‌پور، معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد لرستان امروز، ۶ خردادماه، گفت: همزمان با فرارسیدن عید سعید قربان، مردم نیکوکار لرستان بار دیگر جلوه‌ای از همدلی و سخاوت را رقم زدند و با مشارکت خیرین، مراکز نیکوکاری و همراهی ادارات کمیته امداد، بیش از ۲۵ میلیارد و ۱۱۸ میلیون تومان نذورات قربانی میان خانواده‌های تحت حمایت در سراسر استان توزیع شد.

وی افزود: در این آیین معنوی، ۷۵۸ رأس دام سبک در کشتارگاه‌های تحت نظارت ذبح شد و در ادامه ۳۱۷۰ کیلوگرم گوشت قرمز و ۱۲۵۰ کیلوگرم گوشت مرغ میان نیازمندان توزیع شد تا سفره‌های عید قربان در خانه‌های محرومان نیز رنگین‌تر شود.

هادی‌پور با اشاره به نقش پررنگ خیرین در این اقدام خداپسندانه، گفت: این نذورات با حفظ کرامت انسانی و در کوتاه‌ترین زمان ممکن به دست خانواده‌های تحت حمایت رسید.

انتهای پیام
captcha