کد خبر: 4355114
تاریخ انتشار : ۰۹ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۵:۲۴
استاندار یزد:

چهارمین اجلاس همکاری‌های اقتصادی ایران و آفریقا در یزد برگزار می‌شود

محمدرضا بابایی از برنامه‌ریزی وزارت امور خارجه برای برگزاری چهارمین اجلاس همکاری‌های اقتصادی ایران و آفریقا در یزد خبر داد و گفت: تسهیل صادرات محصولات تولیدی استان از اهداف برگزاری این رویداد است.

چهارمین اجلاس همکاری‌های اقتصادی ایران و آفریقا در یزد برگزار می‌شودبه گزارش ایکنا از یزد، محمدرضا بابایی، استاندار یزد، ۹ خردادماه در نشست مشترک با دستیار وزیر و مدیرکل آفریقای وزارت امور خارجه، رئیس اداره شرق آفریقای وزارت امور خارجه و رئیس امور دفاتر نمایندگی‌های داخلی وزارت امور خارجه که به‌منظور هماهنگی و هم‌اندیشی در خصوص مسائل مربوط به برگزاری چهارمین اجلاس همکاری‌های اقتصادی ایران و آفریقا در یزد برگزار شد، با اشاره به تقویت دیپلماسی اقتصادی استانی در دولت چهاردهم اظهار کرد: این رویکرد در مسیر توسعه صادرات استان صنعتی یزد با بیش از ۱۰۰۰ نوع کالای تولیدی راهگشا خواهد بود.

وی از برنامه‌ریزی وزارت امور خارجه جهت برگزاری چهارمین اجلاس همکاری‌های اقتصادی ایران و آفریقا در یزد خبر داد و گفت: با توجه به معرفی ظرفیت‌های استان در این رویداد، امکان صادرات مازاد تولید استان و مصرف کشور فراهم خواهد شد.

بابایی با بیان اینکه بخش عمده کالاهای تولید شده در استان یزد صادرات‌محور هستند تصریح کرد: این همایش در راستای بسترسازی جهت تسهیل صادرات محصولات تولیدی استان برنامه‌ریزی شده است.

وی از حمل و نقل به عنوان یکی از اصلی‌ترین چالش‌های حوزه صادرات استان یزد نام برد و افزود: تعیین سازوکارهای عملیاتی برای رفع مشکل حمل و نقل تولیدات مازاد استان به کشورهای مختلف از اهداف این همایش است.

استاندار یزد بر ضرورت تقویت نقاط ضعف سفارتخانه‌های ایران در کشورهای خارجی در حوزه رایزنی‌ها و هماهنگی‌های اقتصادی و نیز شناخت از ظرفیت‌های صادراتی استان‌ها تاکید کرد.

وی در پایان با ابراز امیدواری نسبت به تسهیل امور صادراتی استان به‌واسطه برگزاری اجلاس همکاری‌های اقتصادی ایران و آفریقا خاطرنشان کرد: دعوت از رایزن‌های اقتصادی و بازرگانان فعال و برتر کشور به این همایش در معرفی ظرفیت‌های صادراتی یزد و ارائه راهکارهای مناسب موثر خواهد بود.

انتهای پیام
خبرنگار:
اعظم سادات میرجلیلی
captcha