کد خبر: 4357754
تاریخ انتشار : ۲۲ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۵:۲۹
امام جمعه سروآباد:

ذکر خدا آرامش‌بخش دل‌ها و راه نجات انسان در دنیا و آخرت است

ذکر خدا آرامش‌بخش دل‌ها و راه نجات انسان در دنیا و آخرت است ماموستا سیدعبدالقادر حسینی با اشاره به جایگاه والای ذکر و یاد خدا در زندگی انسان گفت: آرامش حقیقی، افزایش ایمان، دوری از وسوسه‌های شیطانی و جلب رحمت الهی از مهم‌ترین آثار یاد خداوند است و مؤمنان باید در همه لحظات زندگی ارتباط قلبی و عملی خود را با پروردگار حفظ کنند.

سیدعبدالقادر حسینی، امام جمعه سروآباد

به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی مرکز بزرگ اسلامی استان کردستان، ماموستا سیدعبدالقادر حسینی، امام جمعه سروآباد، امروز، ۲۲ خرداد‌ماه در خطبه‌های نماز جمعه این هفته سروآباد با اشاره به اهمیت یاد خدا در زندگی انسان گفت: یکی از بزرگ‌ترین نعمت‌هایی که خداوند متعال به بندگان خود عطا کرده، نعمت ذکر و یاد الهی است.

وی افزود: ذکر خدا تنها بر زبان جاری کردن برخی اذکار نیست، بلکه حضور قلب، توجه به عظمت و پروردگار و حفظ ارتباط معنوی با خداوند در تمامی لحظات زندگی را شامل می‌شود.

امام جمعه سروآباد با استناد به آیات قرآن کریم بیان کرد: خداوند در سوره بقره می‌فرماید که مرا یاد کنید تا شما را یاد کنم و در سوره رعد نیز تأکید می‌کند که دل‌ها تنها با یاد خدا آرامش می‌یابند.

وی با تأکید بر جایگاه والای ذکر و یاد خدا در زندگی انسان گفت: آرامش حقیقی، افزایش ایمان، دوری از وسوسه‌های شیطانی و جلب رحمت الهی از مهم‌ترین آثار یاد خداوند است و مؤمنان باید در همه لحظات زندگی ارتباط قلبی و عملی خود را با پروردگار حفظ کنند.

انتهای پیام
captcha