کد خبر: 4362939
تاریخ انتشار : ۱۷ تير ۱۴۰۵ - ۱۴:۳۳
رئیس کل دادگستری استان یزد:

خدمات کمیته امداد هدفمند و مبتنی بر بانک اطلاعاتی به‌روز باشد

حجت‌الاسلام حسین طهماسبی با تأکید بر نقش راهبردی کمیته امداد امام خمینی(ره) در محرومیت‌زدایی، خواستار به‌روزرسانی مستمر بانک اطلاعاتی مددجویان شد و گفت: خدمات این نهاد باید به دست مستحقان واقعی برسد و با کمترین نارضایتی همراه باشد.

دیدار مدیرکل کمیته امداد با رئیس دادگستری یزدبه گزارش ایکنا از یزد، حجت‌الاسلام و المسلمین حسین طهماسبی، رئیس کل دادگستری استان یزد، 17 تیرماه در نشست با مدیرکل و جمعی از معاونان کمیته امداد امام خمینی(ره) استان، ضمن تبیین تاریخچه این نهاد، کمیته امداد را یکی از مهم‌ترین دستاوردهای انقلاب اسلامی و برکات وجودی امام راحل(ره) در حوزه محرومیت‌زدایی دانست و بر ضرورت تبیین خدمات نظام جمهوری اسلامی در چهار دهه گذشته برای افکار عمومی تأکید کرد.
 
وی با اشاره به شرایط دشوار کشور در سال‌های آغازین پیروزی انقلاب اسلامی اظهار کرد: در ابتدای انقلاب، بخش‌هایی از کشور با محرومیت‌های گسترده مواجه بودند و بسیاری از مناطق حتی از امکانات اولیه زندگی نیز بی‌بهره بودند، بنابراین باید برای جامعه تبیین شود که جمهوری اسلامی کشور را در چه شرایطی تحویل گرفت و امروز پس از نزدیک به پنج دهه، با وجود همه تحریم‌ها و کارشکنی‌های دشمنان و اعدای داخلی آنها چه دستاوردهایی در عرصه خدمت‌رسانی و توسعه حاصل شده است.
 
رئیس کل دادگستری استان یزد افزود: اطلاع‌رسانی صحیح و مستند درباره اقدامات نظام، به‌ویژه خدمات نهادهایی که مأموریت محرومیت‌زدایی و حمایت از اقشار آسیب‌پذیر را بر عهده دارند، موجب افزایش امید اجتماعی و قدردانی مردم از خدمات ارائه‌شده خواهد شد.
 
وی بر ضرورت به‌روزرسانی مستمر بانک اطلاعاتی افراد تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی(ره) با همکاری دستگاه‌های مرتبط تأکید کرد و گفت: این اقدام زمینه ارائه عادلانه خدمات و هدایت امکانات به سمت افراد واقعاً نیازمند را فراهم می‌کند و از هدررفت منابع جلوگیری خواهد کرد.
 
طهماسبی با اشاره به جایگاه ویژه کمیته امداد به دلیل انتساب آن به حضرت امام خمینی(ره) خاطرنشان کرد: این نام، مسئولیت خدمتگزاران این نهاد را دوچندان می‌کند و انتظار می‌رود با ارائه خدمات شایسته، دقیق و کرامت‌محور، ضمن کاهش نارضایتی‌ها، رضایت حداکثری جامعه هدف جلب شود.
انتهای پیام
خبرنگار:
اعظم سادات میرجلیلی
captcha