کد خبر: 4364328
تاریخ انتشار : ۲۴ تير ۱۴۰۵ - ۲۳:۰۶
نماینده تام‌الاختیار دانشگاه یزد در برگزاری آزمون‌های سراسری:

رقابت بیش از ۱۱ هزار داوطلب آزمون کارشناسی ارشد در یزد

سیدمحسن میرحسینی از برگزاری آزمون کارشناسی ارشد ورودی سال ۱۴۰۵ در روزهای ۲۵ و ۲۶ تیرماه خبر داد و گفت: بیش از ۱۱ هزار و ۷۰۰ داوطلب در دانشگاه یزد و پنج حوزه دیگر استان به رقابت می‌پردازند.

رقابت بیش از ۱۱ هزار داوطلب آزمون کارشناسی ارشد در یزدبه گزارش ایکنا به نقل از روابط‌عمومی دانشگاه یزد، سیدمحسن میرحسینی، نماینده تام‌الاختیار دانشگاه یزد در برگزاری آزمون‌های سراسری گفت: از مجموع ۱۱ هزار و ۷۸۷ داوطلب استان، هفت هزار و ۷۹۲ نفر معادل ۶۶ درصد در حوزه‌های امتحانی دانشگاه یزد شامل سالن‌های غدیر، فجر، توحید و علوم آزمون خواهند داد. همچنین سه هزار و ۹۹۵ داوطلب دیگر در حوزه‌های دانشگاه علم و هنر، دانشکده فنی شهید صدوقی، حوزه آموزش و پرورش، دانشگاه میبد و دانشگاه اردکان به رقابت می‌پردازند.

وی با اشاره به ترکیب آماری شرکت‌کنندگان افزود: در آزمون امسال ۶ هزار و ۷۳۷ داوطلب زن (۵۷ درصد) و پنج هزار و ۵۰ داوطلب مرد (۴۳ درصد) در هفت گروه آزمایشی علوم پایه، فنی و مهندسی، علوم انسانی، کشاورزی و منابع طبیعی، دامپزشکی، هنر و معماری و زبان‌های خارجی با یکدیگر رقابت می‌کنند.

میرحسینی اظهار کرد: کارت ورود به جلسه آزمون از روز دوشنبه ۲۲ تیرماه از طریق پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان سنجش آموزش کشور ( sanjesh.org) دریافت و داوطلبان می‌بایست با مراجعه به این سامانه، کارت خود را چاپ کنند.

وی ادامه داد: باجه رفع نقص کارت نیز روز چهارشنبه ۲۴ تیرماه در دانشگاه یزد، ورودی دانش و مقابل سالن فجر فعالیت داشته و داوطلبانی که در دریافت یا چاپ کارت ورود به جلسه با مشکل مواجه شدند، از ساعت ۸:۳۰ تا ۱۲ و همچنین از ساعت ۱۴ تا ۱۷ به این محل مراجعه و رفع مشکل شد.

میرحسینی با اشاره به زمان‌بندی برگزاری آزمون، از داوطلبان خواست با برنامه‌ریزی مناسب در زمان مقرر در حوزه امتحانی خود حاضر شوند.

وی گفت: فرایند برگزاری آزمون در نوبت صبح از ساعت ۷:۳۰ و در نوبت عصر از ساعت ۱۴:۳۰ آغاز می‌شود، بنابراین داوطلبان باید تمهیدات لازم را برای حضور به‌موقع در محل آزمون پیش‌بینی کنند. 

وی با اشاره به برگزاری آزمون در چندین حوزه امتحانی در سطح استان، بر ضرورت دقت داوطلبان در بررسی محل درج‌شده روی کارت ورود به جلسه تأکید کرد و افزود: همراه داشتن کارت ورود به جلسه و کارت شناسایی معتبر عکس‌دار برای ورود به جلسه الزامی است و ورود تلفن همراه، ماشین‌حساب و سایر وسایل غیرمجاز به جلسه آزمون ممنوع خواهد بود.

انتهای پیام
سردبیر:
اعظم سادات میرجلیلی
captcha